Radio Simplu

Un adevărat model al tinerei generații. Simona Halep, omul! Două fotografii de milioane de aprecieri

Simona Halep este iubită de toți românii și are milioane de alți fani în lume. Deși este una din cele mai bune jucătoare de tenis Simona Halep se remarcă prin modestie și decență.

Nu s-a afișat niciodată cu mașini scumpe, avioane private sau în locuri unde, noi, românii de rând cu greu putem ajunge. Caldă, amabilă și discretă, asta e Simona noastră.

Astăzi Halep a postat pe Instagram o fotografie în care era într-un avion, la calasa economică. Nu era un avion privat, nu stătea în clasa business, ci era într-o cursă de linie, ca un simplu pasager. Anul trecut Halep a uimit prin modestia sa cu o altă fotografie.Cancan.ro

Acum un an Simona a fost fotografiată în aeroportul Otopeni, așteptându-și cuminte bagajul de cală, fară să ceară serviciile VIP oferite de Aeroport sau de vreo companie aeriană. Singură fară un staff întreg lânga ea, Simona aștepta la banda de bagaje, încercând să nu atragă atenția celorlalți pasageri.

Ca orice alt pasager, fără pretenții, fără extravaganța unui star mondial, fără să își dorească sa iasă neaparat in evidență.

Un comportament firesc pentru un adevărat model al tinerei generații!

Simona Halep, așteptând bagajul de cală. Foto: Teo Postelnicu

„Tânăra modestă care își așteaptă bagajul în Aeroportul Henri Coandă este CAMPIOANA.

Ca orice alt pasager, fără pretenții, fără extravaganța unui star mondial, fără să își dorească sa iasă neaparat in evidență.

Un comportament firesc pentru un adevărat model al tinerei generații!”, a scris pe 29 ianuarie 2018 Teo Postelnicu pe Facebook.