Radio Simplu

Umilință totală pentru Nelu Tătaru! Ce i-a făcut Rafila? Nu s-a mai putut abține

Reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, a avut parte de o adevărată criză de râs în cadrul unui interviu video. Momentul a fost declanșat după ce a acesta a auzit declaraţiile ministrului Nelu Tătaru despre pandemia de coronavirus.

Momentul a avut loc în emisiunea „Mariu Tucă Show”, când dr. Alexandru Rafila a auzit declarațiile ministrului Nelu Tătaru.

„Ştiu că dumneavoastră vă pricepeţi la trenduri, la platouri, că am vorbit o jumătate de oră despre asta. A venit declaraţia prietenului dvs Nelu Tătaru: ‘Suntem pe acel trend crescător, dar scâzând ca şi intensitate a creşterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care, dacă respectăm următoarele săptămâni nişte lucruri, ar trebui să ajungem la un platou. Eu aş vrea să se stabilească la 1200, 1300, dar el se poate stabili la 1500.

Dar 1500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri la ATI în plus’. Citesc de azi dimineaţă, cu pixul în mână, şi nu reuşesc. Dle profesor, subliniaţi cu pixul roşu ceva, daţi-mi ceva să înţeleg”, a spus Marius Tucă în cadrul emisiunii, potrivit mediafax.ro

Momentul când dr. Rafila a izbucnit în râs
În acel moment, dr. Rafila a râs molipsitor şi nu a mai putut fi oprit.

„Vă rog eu frumos, e platou. L-am citit de cinci ori! Nu mă faceţi să râd mai tare!”, a adăugat Marius Tucă după cele întâmplate. Momentul poate fi văzut în clipul de mai jos, la minutul 43.