Radio Simplu

Ultimele trei cifre ale numărului tău de telefon îţi arată de ce ai nevoie pentru a fi fericit

GALERIE FOTO (2)

E vremea pentru puţin amuzament! Ştiai? Ultimele trei cifre ale numărului tău de telefon îţi arată de ce ai nevoie pentru a fi fericit întreaga viaţă.

0 – sex

1 – muzică

2 – dragoste

3 – wi-fi

4 – prieteni

5 – bani

6 – alcool

7 – muncă

8 – mâncare

9 – somn

Tu de ce ai nevoie?

Alege un sutien și află cât de atrăgători sunt sânii tăi, pentru bărbați

De foarte multe ori, femeile sunt complexate atunci când vine vorba de sânii lor. Fie sunt prea mici, prea mari, prea lăsați sau prea banali, doamnele și domnișoarele se întreabă tot timpul dacă sunt sau nu atrăgători pentru bărbați.

Dacă și tu te gândești deseori la acest lucru, noi ți-am pregătit un super test care îți va răspunde la întrebarea: cât de atrăgători sunt sânii tăi, pentru bărbați. Alege unul din cele patru sutiene și, mai apoi, citește cu atenție răspunsul.

1. Dacă ai ales acest sutien, află că sânii tăi nu sunt deloc atrăgători pentru bărbați Aceștia îi consideră „de puștoaică” și nu sunt atrași de forma lor.

2. Dacă ai ales imaginea cu numărul 2, ești o norocoasă! Nu degeaba vezi mereu că bărbații întorc privirea după tine, pe stradă. Sânii tăi îi atrag ca un magnet.

3. Dacă ai ales sutienul cu numărul 3, află că sânii tăi sunt apreciați pentru mărimea lor, atâta timp cât se află „susținuți” în sutien. Atunci când „îi eliberezi”, cineva ar putea avea un șoc, căci și-au pierdut din fermitate.

4. Dacă ai ales acest sutien, acum vei înțelege de ce bărbații îți spun mereu că este inutil să porți așa ceva. Nu ți-ar strica două implanturi cu silicon!