Radio Simplu

Ultimele imagini cu Alexandra în viață. Momentul în care s-a urcat în mașina criminalului din Caracal

GALERIE FOTO (2)

La doar 15 ani, Alexandra a avut parte de un sfârșit cutremurător. Tânăra a fost sechestrată, violată și apoi ucisă de Gheorghe Dincă, după ce aceasta s-a urcat în mașină sa, la ocazie, așa cum se practică în zona respectivă. Camerele de supraveghere au surprins ultimele imagini cu Alexandra în viață.

De la oră la oră apar noi informații despre crima care a îngrozit România. Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost ucisă de Gheorghe Dincă, după ce aceasta s-a urcat în mașina lui. Avea toată viața înainte, însă monstrul din Caracal a omorat-o. Adolescenta a avut puterea de a suna la 112 și a cere ajutorul, însă nu s-a făcut nimic pentru a fi salvată.

Camerele de supraveghere amplasate în Caracal au surprins momentul în care Alexandra se urcă în mașina lui Gheorghe Dincă. Imaginile sunt din data de 24 iulie, ziua în care tânăra a dispărut.

Potrivit anchetatorilor, mașina a fost oprită chiar în raza unei camere de supraveghere, care ar fi filmat oprirea mașinii și l-a surprins pe criminalul din Caracal în timp ce a coborât de la volan și s-a urcat pe bancheta din spate lângă Alexandra, potrivit realitatea.net.

Gheorghe Dincă a fost internat de 8 ori la psihiatrie

Unchiul Alexandrei, voce în spațiul public, a venit cu o nouă informație către presă, absolut incredibilă. ‘Informaţiile referitor la ce s-a întâmplat acolo sunt halucinante de la o secundă la alta. Acest monstru care spune că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza a fost internat de 8 ori la Spitalul de Psihiatrie din Corabia sau Slatina. Prin urmare, nu avea dreptul să conducă, să aibă permis. Trebuia să fie luat de îndată la Caracal… fiind internat la Psihiatrie, este obligatoriu ca aceşti oameni să fie primii suspecţi în cazul oricărei infracţiuni. Acest om era cunoscut de toate autorităţile ca o persoană cu probleme psihice extrem de grave’, a declarat Alexandru Cumpănașu la RTV în urmă cu câteva momente.