Radio Simplu

ULTIMA ORA: Politia in alerta – Zeci de criminaliști mobilizaţi. Ce se intampla la CASA GROAZEI din Caracal

O masivă operațiune a poliției se desfășoară la casa criminalului din Caracal. Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum. Acțiunea are loc la fix o săptămână de la intervenția poliției pe proprietatea criminalului, când bărbatul de 66 de ani a fost săltat.

Zeci de polițiști, procurori și jandarmi participă la percheziții la casa lui Gheorghe Dincă. La operațiune participă inclusiv criminaliști cu mare experiență, spun surse din anchetă.

Aceleași surse spun că vor fi făcute și excavații, pentru a găsi noi probe în ancheta legată de crimele comise de bărbatul de 66 de ani.

Perchezițiile se desfășoară la o săptămână după ce poliția din Caracal a intrat în casa lui Gheorghe Dincă, pentru a o salva pe Alexandra Măceșanu. Intervenția a avut însă loc la 19 ore după ce fata sunase la 112, anunțând că e captivă în casa bărbatului.

Polițiștii l-au săltat pe criminal, dar nu au găsit urme legate de Alexandra Măceșanu și o altă fată dispărută, Luiza Melencu. Individul a recunoscut ulterior că le-a ucis. Anchetatorii au identificat însă oase sfărâmate și dinți care au fost trimiși spre analiză. Rezultatele vor fi anunțate foarte probabil tot vineri de către INML.

Loading...