Radio Simplu

Uite cum îl îngraşă pe puternicul Thor

GALERIE FOTO (3)

Viaţa de supererou nu este deloc uşoară! Uriaşul de 1,90 metri Chris Hemsworth (35 de ani) a postat un film în care arată cum a fost posibilă îngrăşarea zeului nordic Thor în filmul ”Răzbunătorii: Sfârşitul Jocului” (2019). Pentru a-i pune colăcei lui Thor a fost nevoie de un costum de 40 kg.

Actorul australian Chris Hemsworth se identifică din 2011 cu personajul Thor, din seria ”Răzbunătorii”. Recent el a postat un film amuzant în care apare alături de echipa de la machiaj (n.r. 4 indivizi) în timp ce punea pe el un costum din silicon care îl făcea să pară mai gras cu 50 de kile

Actorul care are o avere de 90 de milioane de dolari a declarat acum o lună că pleacă de la Hollywood pentru un an pentru a petrece mai mult timp alături de familia lui care stă în Byron Bay, Australia.

S-a simţit ca o gravidă

Chris preferă să facă naveta Australia-SUA decât să stea departe de soţia lui de origine română Elsa Pataky (43 de ani) şi de cei trei copii India Rose (7 ani), Tristan şi Sasha, de 5 ani. În ciuda aparenţelor, el nu va sta prea mult timp pe acasă pentru că după lansarea filmului ”Răzbunătorii: Sfârşitul Jocului” în aprilie 2019, el trebuie să participe la o serie de evenimente dedicate fanilor de eroi de benzi desenate până în 2020.

Loading...