Radio Simplu

Uită de antibiotice – Cel mai eficient “medicament natural” pentru infecțiile urinare

Scapă de infecții urinare cu acest remediu natural – Infecțiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase și de păcătoase. Apare acea senzație deranjantă de a urina încontinuu, fără ca ceva să se întâmple. Și când în sfârșit urinați, v-ați fi dorit să nu se fi întâmplat căci durerea este de-a dreptul chinuitoare.

Vestea bună este că puteți trata această inflamație într-un mod cât se poate natural cu ajutorul antibioticelor naturale, extrem de eficiente. Еscherichia coli, cunoscută sub numele scurt E. Coli, este responsabilă în proporție de 90 % de inflamarea vezicii urinare. E. coli este o bacterie lacto-pozitivă (descompune lactoza) ce apare în intestinele organismelor cu sânge cald.

Localizată în tractul digestiv, în anumite cazuri de dezechilibrare a microflorei intestinale, aceste bacterii pot produce îmbolnăviri printr-o înmulțire masivă sau apariția unor tulpini toxicogene.

Nu trebuie decât să încercați, veți vedea efectele de vindecare după primul tratament și, de asemenea, veți observa că recurența infecției este aproape stopată.

Cum se prepară antibioticele naturale? Se combină patru ingrediente naturale cu scopul obținerii unui remediu extrem de puternic ce vă va ajuta să învingeți această bacterie persistentă, E. coli.

Fiecare dintre aceste ingrediente are proprietăți de vindecare absolut incredibile.

Ingredientele în cauză sunt rădăcina de pătrunjel, lămâia, mierea și uleiul de măsline.

Acestea vă vor ajuta să învingeți E. coli datorită proprietăților antibacteriene și antivirale puternice.

Aveți nevoie de:

– 250 g de rădăcină de pătrunjel
– 250 g de lămâie (utilizați lămâie organică)
– 250 g miere naturală
– 250 g de ulei de măsline

Cum se prepară?

Tăiați mărunt rădăcina de pătrunjel și lămâia apoi blenduiți-le împreună cu uleiul de măsline și mierea. Păstrați această pastă în frigider. Este indicat să luați în fiecare dimineață câte o lingură din amestec. O singură doză este de ajuns să luptați cu bateria.

Atenție! Pentru a vă asigura că nu consumați și nu vă umpleți corpul cu toxine, folosiți lămâi organice care nu au fost tratate chimic.

Dacă totuși nu aveți altă soluție decât să cumpărați lămâile de la magazinul de la colț, clătiți-le în soluție de bicarbonat de sodiu rece (aveți grijă să nu puneți mult bicarbonat de sodiu) și spălați-le bine apoi.

Sănătate!

Articol preluat integral, cu acord express
Sursa: remedii.kilocalorii.ro