Radio Simplu

Turiștii de pe o plajă din Mamaia au văzut această blondă făcând plajă

Pe lângă cariera de succes, celebrul chef Florin Dumitrescu se mândrește și cu o familie minunată. Are două fetițe frumoase și o soție care arată de-a dreptul demențial. Cristina Sima, partenera de viață a vestitului chef de la Antena 1, a făcut furori pe litoralul românesc cu formele sale. A renunțat la sutien și și-a etalat pe șezlong posteriorul erotic

Ca majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc, celebrul chef Florin Dumitrescu a ales să petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc.

Renumitul jurat de la ”Chefi la cuțite” a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai norocoși bărbați din showbiz-ul românesc și asta pentru că are o carieră senzațională și o familie minunată, două superbe fetițe și o parteneră de viață care arată fabulos.
Soția lui chef Florin Dumitrescu a optat pentru un bronz uniform

Cristina Sima, soția celebrului bucătar, pur și simplu a ”incendiat” plaja din Mamaia, în momentul în care a ales să-și lase fizicul bine definit mângâiat de razele arzătoare ale soarelui. Pentru a avea un bronz cât mai uniform, Cristina a renunțat la sutien. Și, ca tacâmul să fie complet, soția lui Florin Dumitrescu și-a unduit pe șezlong posteriorul erotic.
Fără să-și dea seama, Cristina a oferit un moment extrem de senzual care se pare că a captat atenția celor care se aflau pe plaja din Mamaia. Cu siguranță, renumitul chef este unul dintre cei mai invidiați bărbați.