Radio Simplu

Tur virtual în casa Priscillei Presley, înțesată cu amintiri legate de Elvis. Vedeta are și o carpetă pe perete | VIDEO

În 1973, Priscilla Presley a divorțat de Elvis, șocând o lume întreagă, mai ales că starul era adulat de femei. S-a despărțit de el, dar nu a rupt toate punțile de legătură, mai ales că aveau împreună o fată, pe Lisa Marie. Actrița a cumpărat o vilă lângă casa ‘regelui’, pentru ca tatăl și fiica să aibă în continuare o relație normală.

Anii au trecut, ‘regele’ a murit, însă casa a rămas. Iar vedeta a fost de acord să o prezinte unei publicații. Iar reporterii Closer au putut admira o minunată vilă în stil italian, înțesată cu lucruri care amintesc despre Elvis.

Imobilul are cinci dormitoare, șapte băi, o bibliotecă și se întinde pe 2.000 de metri pătrați. Sunt lucruri care amintesc nu doar de Elvis și de Lisa Marie, acum în vârstă de 50 de ani, ci și de Navarone Garibaldi, de 31 de ani, cel rezultat dintr-o relație pe care actrița a avut-o cu Marco Garibaldi.

Una dintre piesele care actriței îi plac cel mai mult este o carpetă de pe un perete, un obiect clar de inspirație europeană.

Însă întreg aerul casei e unul special, vintage, din care luxul, exprimat inclusiv prin candelabre, nu lipsește.

Mobila e în culori sobre, închise, iar majoritatea culorilor folosite pentru decor sunt calde. Nu degeaba vedeta își găsește liniștea aici de 45 de ani încoace.

Deși nu e ușor de întreținut și nici ieftin, Priscilla susține că nu poate renunța la această casă, pentru că aici sunt amintirile sale de o viață.