Radio Simplu

Trupa de dans „Just Jerk”

Just Jerk este o trupă de dans din Coreea de Sud cunoscută pentru sincronizarea precisă și variațiile de stil pe care le adoptă. Echipa Just Jerk a fost formată în 2010 din membri originali Young-J, J-Ho, S-One și M.Joon. Trupa are acum 12 dansatori. Just Jerk a câștigat competiții prin toată lumea în ultimii cinci ani și a reuțit să își transpună talentul și în cadrul emisiunii „America’s Got Talent”.

Grupul constă în câțiva bărbați care urmau să se înscrie în armată în țara lor natală. Aceștia nu știau dacă vor mai avea cum să danseze împreună atunci când vor termina armata. Aceștia au purtat costume de tae Kwon do și au apărut pe scenă cu foarte multe mișcări spectaculoase.

Toți cei patru jurați – Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B, and Howie Mandel au acordat câte un calificativ pozitiv în urma prestației trupei Just Jerk.

Atunci când au participat la concursul de talente, cei unsprezece bărbați s-au folosit de unicitatea mișcărilor de arte marțile, s-au mișcat în sincron perfect care a portretizat perfect conexiunea lor psihică.

Fiecare mișcare pe care au făcut-o pe muzica techno a fost atât de precisă! Nici nu este de mirare că cel mai dul jurat al emisiunii nu și-a putut lua ochii de la ei!

Înainte de apariția pe scena concursului America’s Got Talent, aceștia au explicat că poate fi ultima dată când dansează împreună, mai ales că următorul pas pentru ei era să servească doi ani în armata coreeană. Având asta în minte, nu este de mirare că au încercat să dea tot ce e mai bun posibil atunci când au prestat.

După dansul uimitor, aceștia au primit răspunsuri pozitive de la jurați, dar și de la cei peste patru milioane de oameni care i-au privit pe Youtube, dar și pe celelalte rețele de socializare.

Coregrafia lor este unică, în special pentru că au reușit să se sincronizeze perfect, ca și cum erau o singură persoană, nivelul energiei a fost foarte înalt pe parcursul întregului dans, iar publicul aproape că nu a respirat atunci când aceștia au fost pe scenă.

Juriul a fost uluit, în special juratul Simon care a zâmbit încă de când a observat sincronizarea bărbaților și mișcările lor de dans perfecte.

Deși aceștia știau că o lungă perioadă de timp nu vor mai putea dansa, s-au hotărât să nu lase acest aspect să îi deranjeze și nici să îi descurajeze, motiv pentru care și-au pus costumele de arte marțiale și au oferit tot ce au avut mai bun.

Acesta este un exemplu perfect al pasiunii adevărate, în special pentru faptul că știau că șansele lor de a avea rezultate în viitorul apropiat erau destul de mici. Totuși, aceștia și-au dorit să facă ceva cu adevărat special pentru trupa lor și apariția în cadrul unei emisiuni de televiziune de asemenea anvergură era soluția ideală.

Dansul Trupei Just Jerk a extaziat pe toată lumea și chiar a oferit un spectacol impresionant atât publicului și juriului, dar și oamenilor de acasă care i-au urmărit într-un număr extrem de mare.