Radio Simplu

TRANSFORMAREA ȘOCANTĂ A LUI DAN BORDEIANU! CUM ARATĂ FOSTUL IUBIT AL ADELEI POPESCU, LA 10 ANI DUPĂ CE S-A RETRAS DIN SHOWBIZ

GALERIE FOTO (2)

Au trecut 12 ani de când Adela Popescu și Dan Bordeianu au decis să pună punct unei relații care a făcut vâlvă în lumea mondenă și nu numai. Cei doi au fost împreună aproape trei ani, după ce se cunoscuseră atunci când jucau în telenovela ”Numai iubirea”.

Adela Popescu și-a descoperit sufletul-pereche în persoana lui Radu Vâlcan, iar Dan Bordeianu s-a obișnuit, un timp, cu viața de burlac. Însă a renunțat la burlăcie după ce a descoperit-o pe Teodora, cea despre care spune că este o soție ”fabuloasă”. Cei doi au o fiică și locuiesc la Brănești, într-o casă pe care a construit-o chiar tatăl lui Dan Bordeianu. Dan preferă o viață discretă și colaborează cu un teatru cunoscut din București.

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, mărturisește Dan Bordeianu.


Dan Bordeianu
S-au cunoscut în ”Numai iubirea”
Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut în 2004, atunci când dădeau viață personajelor din prima telenovelă românească, “Numai iubirea”. Idila dintre personajele interpretate de ei a devenit realitate. Adela avea 18 ani, iar Dan era cu 11 de ani mai mare. Însă, în anul 2007, la scurt timp după logodna lor secretă, cuplul s-a destrămat.

Adela Popescu s-a aflat în pragul depresiei, iar bărbatul care a reușit să o facă să iubească din nou a fost afaceristul Marius Kalmar, care era bun prieten cu Cristi Chivu. Pe vremea când formau un cuplu, erau foarte discreți și își petreceau vacanțele în zone luxoase, exotice. Marius Kalmar i-a făcut cadou Adelei o mașină scumpă, aceasta înapoind autoturismul atunci când s-au despărțit, după trei ani și jumătate. Cea care a luat decizia a fost frumoasa prezentatoare, motivul fiind acela că afaceristul nu se mai implica la fel de mult în relație, iar Adela se săturase să lupte singură pentru ca relația să funcționeze.

Ulterior, Adela Popescu și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Radu Vâlcan, cel care i-a devenit soț în 2015. Au doi băieți împreună, iar fiul cel mic are câteva luni de când a venit pe lume.