Radio Simplu

Transformarea irefutabilă a Andreei Tonciu

GALERIE FOTO (3)

n ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că relația Andreei Tonciu cu soțul ei, nu ar mai funcționa și că s-ar gândi la divorț. Cu toate acestea cei doi par că își trăiesc povestea de dragoste la intensitate maximă și se bucură pe deplin de toate momentele pe care le petrec împreună cu fetița lor.

Cu toate că în ultima perioadă mai multe zvonuri i-au dat pe cei doi în pragul divorțului, relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu pare să fie mai înfloritoare ca niciodată. Cei doi părinți, care par că au depășit toate perioadele mai puțin faste și se bucură pe deplin de clipele petrecute în familie.

Andreea Tonciu, care etala o formă de zile mari, părea mai fericită ca niciodată în compania persoanelor dragi, a soțului și a fetiței lor. După ce s-au plimbat prin parc, Andreea și Daniel și-au dus fetița în parcul de distracției. Sub privirile atente ale soțului, vedeta s-a distrat alături de fiica ei în carusel. Buna dispoziție pare să fi fost cuvântul de ordine în familia vedetei.

Daniel Niculescu, despre divorț!

Daniel Niculescu a mărturisit că nu a fost niciodată vorba de vreun divorț, da, au existat certuri, așa cum sunt în fiecare cuplu, însă nu se vor despărți. Mai mult decât atât, Daniel și Andreea Tonciu mai vor un copil, în aproximativ doi ani

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. Apoi, în noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă.

La începutul lunii februarie 2016, Andreea şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti o fetiţă care a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, iar nunta a fost una ca-n povești.