Radio Simplu

Traian Băsescu umileşte PSD: Au mărit pensiile şi au obţinut la alegeri cât am luat eu când le-am tăiat

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, le aduce aminte social-democraţilor de un fapt umilitor şi anume că au mărit pensiile şi salariile, iar asta nu i-a ajutat cu nimic în alegerile prezidenţiale.

Traian Băsescu a comentat situaţia în care se află acum Partidul Social Democrat. PSD nu-şi revine din şoc, pentru că, deşi a mărit salariile şi pensiile, a obţinut exact rezultatul contrar celui dorit la alegeri, a spus fostul şef al statului.

”PSD-ul a realizat și i-a devenit o traumă uriașă că au mărit salariile și pensiile și au obținut un rezultat pe care l-am obținut eu când le-am tăiat. Românii au transmis: ”Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne dați un ban în plus, faceți autostrăzi, faceți-ne spitale”. Ăsta a fost mesajul românilor. Uitați-vă la șocul din Moldova, cred că PSD nu-și revine din șoc. Este maturizarea societății”, a declarat Traian Băsescu pentru Digi24.

Condamnarea lui Dragnea şi degringolada din PSD

Fostul preşedinte l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru că a jucat perfect împotriva PSD, punctând totuşi că a fost ajutat şi de degringolada din acest partid, ce a urmat condamnării lui Dragnea.

”Totul i-a ieșit, inclusiv referendumul pe justiție. A jucat perfect și a avut și o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă, debusolat și acest lucru s-a întâmplat după condamnarea lui Dragnea”, a precizat Băsescu.