Radio Simplu

TRAIAN BĂSESCU, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. CARE ESTE SUBIECTUL DESPRE CARE NU VORBEȘTE CU MARIA. “NICIODATĂ N-AM DUS ACASĂ…”

Maria și Traian Băsescu au fost întotdeauna discreți cu privire la mariajul lor. Însă, recent, fostul președinte al României a făcut dezvăluiri de senzație. Acesta a povestit că niciodată nu și-a împovărat soția cu problemele politice care îl macina și acum, când nu mai este șeful statului.

„Niciodată n-am dus acasă tensiunea de la serviciu. Nici când veneam de pe mare, nici acum. La mine în casă nu o să auziţi discuţie politică”, a spus Traian Băsescu conform wowbiz.ro.

Au patru nepoți!

Maria și Traian Băsescu au patru nepoţi, Sofia Anais, Traian și Anastasia din partea Elenei şi unul, Radu, din partea Ioanei. S-au căsătorit în anul 1975, cei doi împlinind 43 de ani de căsnicie, o performanţă de invidiat! Maria Băsescu va împlini în luna septembrie 68 de ani, dar nu îşi arată nicidecum vârsta, fiind într-o formă fizică deosebită.

Citeste si…

Elena Udrea, întrebată în direct dacă a fost iubita preşedintelui Traian Băsescu! Uimitor ce a răspuns

În cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, Elena Udrea a fost întrebată de moderatori dacă a fost sau nu iubita preşedintelui Traian Băsescu.

Întrebarea a venit în contextul în care Udrea a declarat, în 2005, în cadrul unui interviu acordat pentru publicaţia “Academia Caţavencu”, că va răspunde la această întrebare peste 10 ani. Moderatorul Radu Rădulescu a dorit să afle astfel dacă Elena Udrea se va ţine de cuvânt în cazul în care va ajunge preşedinte.

„Uitaţi cum sunt privite femeile în politică, ce tip de întrebări se pun femeilor în politică. Mă întreb dacă pe Victor Ponta sau pe domnul Iohannis îi întreabă cineva aşa ceva. Ăsta a fost unul din atacurile mizerabile, pe care eu, ca femeie, a trebuit să-l suport timp de 10 ani de zile în politică.”, a răspuns Elena Udrea, afirmând, de asemenea, că nu-şi mai aduce aminte de interviul acordat în 2005.