Radio Simplu

Tragedie în televiziune: o realizatoare a murit la 32 de ani! Avea trei copii

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de personalități, care au lăsat în urmă numai lacrimi și tristețe. Aflăm acum că am mai pierdut o vedetă, care s-a stins din viață la doar 32 de ani. Era o realizatoare TV celebră, care a lăsat în urmă o familie îndurerară, printre care și trei copii.

A murit Jacklyn Smith

Este doliu în lumea internațională a televiziunii, după ce una dintre cele mai iubite realizatoare TV a plecat din această lume. Este vorba despre Jacky Oh, pe numele real Jacklyn Smith, care face parte din echipa MTV America și a avut parte de un succes răsunător în toți anii săi de carieră.

Potrivit informațiilor, Jacklyn Smith a murit în Miami, dar nu se cunosc detalii despre decesul ei. Vestea tristă a fost confirmată de un purtător de cuvânt al BET Media Group, dar fără a oferi prea multe informații despre cele întâmplate. Tot ce se cunoaște este faptul că se afla în Miami atunci când s-a produs tragicul incident.

Până în acest moment, nu se cunoaște cauza exactă a celor întâmplate. Tot ce a precizat echipa este că mereu o vor prețui pe celebra realizatoare, care era foarte dedicată muncii sale.

„Suntem profund întristați de moartea lui Jacklyn Smith, cunoscută ca Jacky Oh, un talentat membru al familiei Wild ‘N Out, al cărui impact va fi pentru totdeauna prețuit”, a declarat oficialul.Colegii de breaslă au doar cuvinte de laudă la adresa celebrei realizatoare TV, care a dat totul pentru meseria ei. Tot de la ei aflăm că era o familistă convinsă, o mamă minunată, care a lăsat în urmă trei copii. Familia este șocată și nu a făcut declarații despre tragedie.

„Jacky Oh a fost o prietenă iubitoare și o colegă îndrăgită a distribuției Wild N’ Out de-a lungul a cinci sezoane. (…) Mai important, a fost o mamă extraordinară pentru trei copii frumoși. BET Media Group transmite sincere condoleanțe familiei Smith, DC Young Fly, B Simone, Nick Cannon și tuturor prietenilor care au iubit-o și au avut grijă de Jacky Oh în aceste momente dificile”, se mai arată în mesajul de pe rețelele de socializare.