Radio Simplu

Topul celor mai urâte femei din lume! O românca de-a noastră, pe lista cu pricina. Cum arată femeia

Frumuseţea are şi ea reversul medaliei. Dacă până acum ne-am obişnuit ca străinii să ne admire frumuseţile autohtone, ei bine, de data asta, lucrurile s-au schmibat la 180 de grade. Într-un top al celor mai urâte femei din lume, realizat de americani, intră şi o româncă de-a noastră.

Imaginile sunt „alese pe sprânceană”, probabil cu multă trudă, înainte ca domnii sau doamnele respective să arunce o privire în oglindă. Totuşi, noi vă prezentăm o parte dintre ele şi voi trageţi concluzia. Merită doamna noastră să facă parte din acest top?

Noi ne-am gândit, ne-am răzgândit şi iar ne-am gândit. Până la urmă, fiecare arată aşa cum a fost lăsat de Doamne-Doamne.

Deși reprezentantele acestei țări au câștigat Miss Univers de mai multe ori, India ocupă locul doi în acest clasament.
Pe primul loc se află Marea Britanie, iar pe trei China. Top cinci continuă cu Scoția, pe locul patru și Franța, pe cinci. România se află pe locul 67, scrie Kanal D.

Sondajul a fost realizat pe 1000 de persoane, bărbați și femei în proporții egale. Aceștia au vizualizat mai multe poze cu femei urâte din fiecare țară și au fost rugați să acorde calificative de la 1 la 10, 10 fiind gradul maxim de urâțenie.