Radio Simplu

TOP 3 Cei mai infideli barbati, in functie de zodie

Locul 3: Barbatul Berbec

Barbatii nascuti in zodia Berbec sunt renumiti pentru infidelitatea lor. Acestia cedeaza poftelor trupesti fara a sta prea mult pe ganduri si sunt predispusi la aventuri de o noapte. Semn de foc, berbecul este cel mai impulsiv nativ al zodiacului.

Berbecii au un ego puternic, care necesita atentie, tocmai din acest motiv vor cauta compania altor femei, mai ales daca partenera lor nu le ofera suficienta afectiune fizica.

Barbatul Berbec isi poate parasi partenera si poate sa se recasatoreasca si de o mie de ori, de cate ori se simte din nou intr-o stare de pasiune inflacarata. Nativii acestei zodii cauta femei entuziaste, dinamice, energice, pline de pasiune si dorinta de a face lucruri interesante. Nu le plac reprosurile, stresul, linistea, vulnerabilitatea sau conflictele.

De inselaciunea Berbecului este cel mai usor sa afli chiar de la el, intrucat nu prea stie sa minta si nici nu-i place s-o faca, iar adevarul crunt il poate spune cu o usurinta dezarmanta.

Locul 2: Barbatul Varsator

Barbatul Varsator este instabil emotional si aproape deloc loial. Nu prea se gandeste la consecintele pe care le-ar putea avea actiunile sale si se arunca in aventuri fara sa isi puna prea multe intrebari. Insala atunci cand se plictiseste in relatia in care este si nu ii pasa prea tare daca este prins, intrucat se considera o fire care nu poate fi constransa.

Varsatorii au nevoie de diversitatea in viata lor, iar acest lucru ii poate face sa fie infideli. Asta, si nevoia constanta de senzatii tari si adrenalina. Nu rezista intro casnicie monotona sau in care partenera este posesiva sau si mai rau, geloasa. Cauta femei inteligente si simpatice, independente si cu care pot fi, in primul rand, prieteni.

Un Varsator infidel se da usor de gol, deoarece este mereu ingandurat, nehotarat si arata o stare de tristete accentuata.

Locul 1: Barbatul Sagetator

Barbatul Sagetator este cel mai infidel din zodiac. Reprezentantii acestei zodii sunt adesea barbati insurati care reusesc sa duca o viata dubla. Ei au nevoie de multa aventura, atat in dormitor, cat si in viata in general. Sunt mereu in cautare de experiente noi si le este greu sa ia un angajament in serios.

Sagetatorii se plictisesc usor si desi nu vor doar sex, le place varietatea si stimularea intelectuala si fizica. Orice femeie care aprinde imaginatia unui nativ al acestei zodii poate intra cu usurinta in gratiile lui. Poate insela si daca este intr-o relatie de lunga durata, mai ales daca aceasta a devenit monotona.

Fructul interzis il atrage pe Sagetator si va face orice pentru a cuceri femeia care ii atrage atentia. Se da de gol foarte greu cand este infidel si poate pastra cu usurinta aparenta angelica.

Loading...