Radio Simplu

Toată viața au trăit la 3 kilometri una de cealaltă, au avut părinți diferiți, dar abia la 24 de ani de la naștere au văzut o poză pe Facebook și și-au dat seama că viețile lor fuseseră o minciună. Secretul teribil nu-l cunoșteau nici părinții

Încă de la naștere viețile Lorenei Cobuzzi și a Antonellei Zenga au luat o turnură diferită față de ceea ce trebuiau ele să trăiască.

Totul s-a petrecut într-o maternitate din Puglia, Italia. Cele două fete se născuseră la 11 minute distanță. După ce li s-au pus numele pe mâini, de către asistente, au fost schimbate, nu se știe nici acum în ce fel, așa că Lorena a fost trimisă cu Caterina și Michele Cobuzzi, pe când Antonella a fost dată lui Loretta și Luigi Mazzone. Cele două fete au crescut la o distantă de 3 kilometri una de cealaltă, în Puglia, dar copilăriile lor au fost diferite.

Lorena a avut o viață frumoasă, pe când Antonella a avut o copilărie dureroasă. Misterul a fost dat în vileag de către părinții Antonelei atunci când i-au văzut poza pe Facebook după 24 de ani de la nașterea lor.

Potrivit Daily Mail, Lorena (26) a primit vestea îngrozitoare de la părinții ei ,,adoptivi”, aceștia i-au spus că nu e fiica lor biologică, fata mărturisește: ,,Mi s-a făcut rău fizic. Sentimentul era oribil, nu mai știam pe cine să numesc mamă și tată”.

Tot ei i-au mai spus și că există o fată care se numește Antonella, care seamănă perfect cu mama ei adoptivă. Familia Cobuzzi au consultat fotografiile de familie pentru a dovedi încurcătura, iar un test ADN a demonstrat că, de fapt, Antonella era fiica lor biologică.

Din păcate Antonella a fost crescută de bunici fiindcă mama sa ,,adoptivă” o părăsise.

Acum ambele fete sunt fiecare cu familia biologică și dau în judecată spitalul pentru o sumă combinată de 22 de milioane de euro.

Lorena și sora ei biologică:

Lorena și mama ei biologică:

s2