Radio Simplu

Toata lumea o evita pentru că cerșea, dar o femeie a surprins pe toată lumea când a făcut asta

Ofemeie din California, Statele Unite a publicat pe Facebook o poză însoțită de o poveste emoționantă. Trebuie s-o citești!

“Acum câteva zile am mers să luăm cina în oraș. Ne așteptam comanda când am zărit o femeie care cerșea mâncarea ce le rămânea oamenilor. Nici măcar o persoane nu a vrut să o ajute. Mi s-a rupt sufletul. Toți o ignorau și aruncau mâncarea. Eu sunt voluntar de ceva timp, ajut oamenii străzii. Nu mă scârbesc, chiar îi iau în brațe când am ocazia. I-am spus prietenului meu că voi oferi resturile alimentare acesti doamne. La sfțrșitul mesei am căutat-o cu privirea pe această doamnă și nu era de găsit. Eram tristă că fusese refuzată de toată lumea, deși ceruse doar o masă caldă.

I debated posting this picture but considering that today many of us are gonna be thankful for what we have and are…

Publicată de Carmen Mendez pe Joi, 26 noiembrie 2015

Mai aveam puțin și aruncam resturile când o voce caldă m-a întrebat dacă îi pot oferi ei resturile alimentare. I-am oferit tot ce îmi rămăsese. Mă uitam la ea cum mănâncă, dar ceva nu era bine. Mă simțeam o persoană oribilă, îi dădusem resturile mele. Merita mai mult, așa că i-am cumpărat un meniu întreg. Merita o masă caldă cu adevărat. Am rugat angajații să o lase să mănânce la o masă, să nu o alunge. Am văzut imediat dezgustul oamenilor când au văzut-o că se așază la masă. Nu toți oamenii străzii miros a trandafiri. Când i-am oferit masa am văzut în ochii eu recunoștința. M-a luat în brațe. A început să plângă. Am strâns-o tare în brațe. Nu am simțit deloc repulsie, doar am strâns-o în brațe. E un moment pe care n-o să-l uit.

Gândiți-vă de două ori înainte să judecați. Nu toți sunt au ajuns așa pentru că se droghează sau pentru că sunt leneși.”