Radio Simplu

Toată lumea a crezut că fiica lui Gigi Becali s-a măritat! Adevărul despre evenimentul din familia Becali care a avut loc într-un hotel din centrul Capitalei

Nuntă în familia Becali! Ce ținută a purtat fiica lui Gigi Becali la „cununia” machedonească

A fost cea mai emoționantă zi pentru Gigi Becali! Omul de afaceri din Pipera se pregătește de nunta fiicei sale. Astăzi a avut loc un eveniment care, la machedoni, este echivalentul unei cununii civile!

După un vechi obicei machedonesc, latifundiarul Gigi Becali și-a lăsat fiica pe mâna celui care i-a devenit soț. Ritualul echivalează cu o cununie civilă! Evenimentul a avut loc în centrul Capitalei, într-un hotel de lux.
Toată lumea a crezut că fiica lui Gigi Becali s-a măritat! Adevărul despre evenimentul din familia Becali care a avut loc într-un hotel din centrul Capitalei
Primii care au ajuns la localul unde a avut loc petrecerea au fost viitorii miri: fiica lui Gigi Becali și Mihai Mincu.

Au urmat, la scurt timp, Gigi Becali, soția și mama lui, precum și una dintre fiicele sale. „Domnul să vă ajute pe toți și să vă bucure”, a spus Gigi Becali în momentul în care a ajuns la hotel.Imediat după ce la local au ajuns Gigi Becali și familia sa, a sosit și cea de-a treia sa fiică, Alexandra, precum și mulți alți invitați de seamă.

Evenimentul de ieri este unul foarte important pentru familia Becali. Este ca o cununie, dar este, de fapt, momentul în care băiatul îi cere mâna fetei de la părinții ei. Obiceiul este unul machedonesc și are loc cu trei zile înainte de căsătoria propriu-zisă.

Slujba religioasă va avea loc sâmbătă, iar marea petrecere de nuntă va fi organizată la Snagov, într-un fost palat regal construit în anii 1930.