Radio Simplu

Timp de 20 de ani a avut niște vecini foarte ciudați, care stăteau doar în casă. După ce aceștia s-au mutat, a decis să intre înăuntru, ca să vadă cum trăiau. Ce a descoperit acolo, l-a lăsat fără cuvinte! Cum arată casa în interior…

GALERIE FOTO (4)

Probabil cu totii ati avut cel putin un vecin ciudat prin locurile in care ati stat. Dar cazul de mai jos le intrece probabil pe toate.

Intamplarea a fost povestita de un barbat pe reteaua Reddit. El spune ca timp de 20 de ani de zile langa el au stat niste oameni extrem de ciudati, care nu erau deloc sociabili.

„Se comportau extrem de ciudat, nimeni din cartie nu stia ce e cu ei, ce fac, cum traiesc, cum se descurca. Nu salutau deloc, observam ca ies foarte rar afara din casa”, spune utilizatorul.

In cele din urma, dupa ce familia respectiva s-a mutat, casa a ramas nelocuita si neasigurata, usile erau deschise. Alaturi de alti prieteni barbatul a decis sa faca o vizita in interior, pentru a vedea cum traiau acei oameni.

Ce a descoperit l-a lasat cu gura cascata. Munti de gunoaie, mancare putrezita si materii fecale erau in fiecare camera. Mucegaiul era deja stapan peste tot.

Omul spune ca atat el, cat si prietenii lui purtau masti, insa degeaba, mirosul pestilential nu putea fi ocolit. Oare cum pot unii oameni sa traiasca asa?

Vedeti in galeria foto de mai jos cateva imagini cu interiorul casei: