Radio Simplu

Ți-o amintești pe reporterița care l-a făcut pe Adi Despot să spună ”Trei în p… mea”? Iată cum arată acum

GALERIE FOTO (2)

Interviul luat solistului de la Vița de Vie, în 2008, de către o tânără reporteriță, aflată sub influența alcoolului, a făcut înconjurul internetului. În respectivul interviu, jurnalista, fără coerență, voia să afle ce s-a petrecut mai exact în seara cu pricina. Din păcate pentru ea, Adi Despot și-a pierdut răbdarea după un șir continuu de întrebări fără înțeles și a răbufnit.

Atunci, acesta încerca să-i enume tacticos câte trupe au cântat în respectiva seară, în timp ce aceasta insista cu întrebări adiacente. În acele din urmă, Adi Despot și-a ieșit din minți și a strigat la ea. “Au cântat Andrei, cîştigătorul Megastar din sezonul trecut. Acum cântă Paraziţii şi după ei vom cînta noi, Viţa de Vie”, Următoarea întrebare este „logică”. “Câte trupe sunteţi sau câţi artişti sînteţi, în seara asta? Câţi cântaţi pe scenă?” Întrebat de două ori la rând același lucru, Adi Despot nu s-a mai abținut. „Trei, în …a mea!”, a strigat exasperat solistul trupei Vița de Vie.

Ei bine, experiența a avut, totuși, un effect pozitiv asupra reporteriței Alexandra. Aceasta și-a dat seama că meseria aceasta nu este potrivită pentru ea și s-a reprofilat. Alexandra a dat jurnalismul pe modeling. În anii trecuți, ea a defilat pe catwalk la diverse prezentări de modă și a făcut câteva shootinguri pentru diverse branduri.