Radio Simplu

Testul rujului. Rujul dă de gol orice femeie

Încearcă și tu testul rujului! Scoate rujul din geantă și vezi ce spune despre tine citind instrucțiunile de mai jos.

Orice femeie are cel puțin un ruj. Forma pe care o lasă buzele pe ruj poate să te dea de gol, pentru că îți poate indica cele mai evidente trăsături de caracter. Poți profita de acest lucru și poți citi oamenii din jurul tău folosindu-te doar de rujul pe care îl au în geantă. Uită-te la forma rujului, identifică imaginea care se potrivește cel mai bine și citește mai jos interpretarea testului rujului.

Rujul 1. Ești seducătoare. Poți lumina o încăpere. Știi ce vrei și știi cum să obții ceea ce îți dorești. Ești foarte inteligentă și e greu să te păcălească cineva. În plus, ai o intuiție fantastică!

Rujul 2. Ești tenace. Nu ești genul care să se plângă, dacă ai o problemă cu siguranță vei găsi rezolvarea. Nu ești genul de prințesă la ananghie. Ești eroina propriei vieți.

Rujul 3. Ești îndrăzneață. Crezi în luarea de riscuri, indiferent dacă e vorba de viața ta personală, carieră sau nuanța de ruj pe care o porți. Tu faci lucrurile în felul tău și nu-i convine bine, cui nu drum bun.

Rujul 4. Ești pasională. Ai o viață de care ești mulțumită și nu lași pe nimeni să te doboare. Ești ambițioasă, nu vei ceda niciodată să crezi în idealurile și visurile tale.

Rujul 5. Ești sociabilă și plină de viață. Ai un simț al umorului deosebit și ai mereu o glumă bună pentru cineva care nu se simte prea bine. Ești extrem de loială prietenilor!

Rujul 6. Ești capricioasă. Viața e parcul tău de distracții. Nu ești genul care să respecte regulile, ești o rebelă inofensivă. Originală fiind reușești să setezi tendințe ușor și să devii populară repede.

Rujul 7. Ești o persoană calmă și echilibrată. Prin compasiunea și generozitatea ta reușesti să cucerești pe oricine. Când este nevoie de tine, ești prima la datorie.

Rujul 8. Ești o persoană dulce. Ai o inimă curată și sinceră. Nu forțezi niciodată lucrurile, crezi că lucrurile trebuie să vină în mod natural la tine. Eviți conflictele pe cât posibil, nu-ți place cearta.