Radio Simplu

Testul lunii

GALERIE FOTO (2)

Magica și misterioasa lună poate dezvălui aspecte necunoscute despre personalitatea ta.

Alege imaginea ta preferată și află ce fel de persoană ești. S-ar putea să descoperi lucruri nebănuite despre tine!

Iată ce spune alegerea ta despre tine:

1. Rațional

Te caracterizezi ca fiind o persoană energică, optimistă, cu multă încredere în sine.

Lucrezi destul de mult ca să stai ferm pe picioare și să atingi prosperitatea materială. Crezi că siguranța e atunci când ai un loc stabil de muncă și o casă bună.

2. Creativ

Ești o persoană practică, bună, emoțională care știe să se bucure de viață. Ești conectat cu lumea materială, îți place tot ce este frumos și rafinat. Ești predispus la excese.

Puțină moderare și puțin mai multă organizare a timpului și a energiei – asta te va ajuta să-ți aduci viața și starea emoțională în ordine.

3. Energic

Te caracterizezi ca fiind o persoană ce caută încredere, putere de caracter și respect. Consideri că prietenia este un pact de protecție reciprocă, așa că uneori ești prea loial și ți-e teamă de trădare și aici apare problema ta: încrederea.

Fii încrezător și bun, pentru că tot ceea ce oferi, întotdeauna se va întoarce la tine. Astfel, viața ta va fi calmă, fericită și plină de bucurie.

4. Sensibil

Întotdeauna ai visat să faci lucruri minunate, de aceea ai devenit un om bun, care, de obicei, se concentrează pe satisfacerea nevoilor altora. Uneori, nu te odihnești suficient și nu-ți oferi timp pentru a-ți satisface propriile dorințe și nevoi.

De multe ori, ți-ai construit imaginea din cuvintele altora, ceea ce este greșit și asta e sarcina ta: să-ți recunoști importanța, talentele și valoarea.

5. Curios

Te caracterizezi ca fiind o persoană nobilă, curioasă și foarte obiectivă. Deși ești un om destul de prietenos, capabil să menții o conversație, preferi să rămâi cu cei dragi sau să petreci timpul în singurătate.

În mintea ta curge un flux continuu de idei și, din acest motiv, uneori suferi de insomnie și stres.

6. Armonios

Apreciezi liniștea și știi cum să te bucuri de micile plăceri ale vieții: un weekend liniștit acasă vizionând filme, întâlniri în parc cu familia sau prietenii, o ceașcă de cafea într-o cafenea mică. Ești o persoană inteligentă și experimentată, așa că îți dorești să fugi de conflictele și agitația lumii înconjurătoare.

Pierzi mult timp gândindu-te la viitor, iar asta dă naștere anxietății și exact asta este problema ta.