Radio Simplu

Testul karmei: care este misiunea ta pe pământ?

GALERIE FOTO (2)

Ceea ce ai făcut într-o viață anterioară îți influențează puternic prezentul, chiar dacă îți este greu să îți dai seama de acest lucru. Faptele bune ori rele pe care le-ai făcut în trecut îți pot deschide ori închide anumite uși acum. Și nu vei reuși să dobândești un echilibru și să îți descoperi sensul vieții până nu vei ști care este misiunea ta pe pământ.

Urmează testul karmei și află ce misiune trebuie să îndeplinești în această viață!

Testul karmei îți dezvăluie care este sensul vieții tale
Toți trecem prin momente în care nu ne dăm seama ce drum ar trebui să urmăm și ce ar trebui să facem cu viața noastră pentru a obține împlinirea sufletească. Dacă treci printr-o astfel de perioadă dificilă, nu mai sta pe gânduri, ci urmează testul karmei. El te va ajuta să descoperi care este misiunea ta în această viață. Tot ce trebuie să faci este să privești imaginile de mai jos și să o alegi pe cea care se apropie cel mai mult de starea sufletească pe care o ai acum. Găsești mai jos interpretarea ei.

1. Luptă pentru visurile tale!

În viețile anterioare ai renunțat de multe ori la visurile tale pentru a le face celor din jur pe plac. În prezent trebuie să înveți să lupți mai mult pentru ele. Nu îi mai lăsa pe alții să îți sugrume idealurile, ci fă tot ceea ce îți stă în putință pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Nu vei fi împlinită niciodată dacă nu devii suficient de puternică pentru a-ți urma dorințele. Eliberează-te de temeri, de frustrări și de resentimente și luptă pentru ceea ce îți dorești în viață.

2. Învață să te iubești așa cum ești!

Misiunea ta în această viață este să accepți că este normal să ai și defecte. Important este să pui mai mult accent pe calitățile tale de acum încolo. Atunci când vei începe să te concentrezi mai mult pe ceea ce îți place la tine și mai puțin pe ceea ce nu te atrage, vei realiza că ai progresat mult. De asemenea, nu ar trebui să te mai compari cu cei din jurul tău, cu atât mai puțin să îi invidiezi pentru ceea ce ai impresia că au în plus față de tine.

3. Evoluează spiritual!

În această viață trebuie să progresezi la un alt nivel pentru că în celelalte nu ai reușit să creezi o conexiune specială cu mediul în care trăiai. Concentrează-te pe mesajele pe care ți le trimite vocea ta interioară, intuiția ta. Încearcă să vezi altfel lucrurile din jurul tău, să le privești dincolo de învelișul lor superficial. Nu lua niciodată informațiile primite ca atare, ci descoperă ceea ce se ascunde în spatele lor. Acțiunea ta preferată trebuie să fie cercetarea. Doar așa vei reuși să evoluezi, să te dezvolți și să ajungi la un nivel pe care nu l-ai mai atins până acum.

4. Ajută-i pe cei din jur!

În viețile anterioare ai fost o persoană mânată de egoism, așa că acum ai primit misiunea de a repara toate greșelile comise în trecut. Trebuie să te pui pe tine pe ultimul plan și să îi ajuți pe cei din jurul tău mai mult. Generozitatea te va ajuta să progresezi și să descoperi o latură cu totul deosebită în interiorul tău. Viața ta va căpăta un alt sens atunci când vei începe să te dedici mai mult celor din jurul tău, indiferent că este vorba despre oamenii dragi ori despre cei străini.

Urmează sfaturile oferite de testul karmei și pune în practică misiunea primită. Vei vedea că astfel îți vei găsi mai ușor sensul în viață, drumul pe care să îl parcurgi de acum încolo.