Radio Simplu

Testul culorilor cu Moș Crăciun! Alege unul și vezi ce spune asta despre tine

Fiecare are o culoare preferată, iar interesant este faptul că în funcție de aceasta se pot afla multe lucruri despre personalitatea unui om! Alege-ți una din cele de mai jos și descoperă ce fel de persoană ești.

1 – Roșu – Despre persoanele care preferă această culoare se spune că sunt optimiste și țin cu dinții la deciziile pe care le iau. Uneori devin agresive, impulsive și își spun cu foarte mare ușurință părerea despre alții. De asemenea, doresc mereu să facă lucruri noi, se plictisesc repede, sunt impulsivi și le place să-și trăiască viața. Niciun obstacol nu le va pune piedică, sunt siguri pe ei și își doresc afecțiune.

2 – Galben – Fericire scrie pe voi! Asta simbolizează această culoare. Ești o persoană căreia îi place aventura, să se simtă motivată și mereu în căutarea de a face lucruri noi. Ai putea fi un om bun de afaceri sau chiar un inventator. Vei găsi mereu soluții la probleme, ai un simț al umorului bine dezvoltat și ești un optimist convins.

3 – Verde – Este culoarea care simbolizează pacea și speranța. Persoanele care preferă această culoare sunt sensibile și foarte sincere. La locul de muncă dau dovadă de profesionalism, sunt modeste și foarte atente cu oamenii din jurul lor. Li se potrivește ca o mănușă o carieră care se bazează pe relațiile cu publicul. Au bune maniere, sunt elegante și răbdătoare.

4 – Mov – Nu trebuie să te deranjeze că uneori ești obositor deoarece ai, în schimb, o mulțime de calități. Îți place să fii independent și dai dovadă de inteligență. Îi obosești pe alții din jurul tău din motivul că mereu îți dorești să fii unic și nu vei încerca niciodată să-i copiezi pe ceilalți. Credem că asta nu-i rău. Încearcă să te faci înțeles și, altfel, vei fi cea mai bună companie din lume. 5 – Albastru – Am putea s-o axăm la polul opus al celor care preferă culoarea roșu. Albastrul reprezintă liniștea, ceea ce înseamnă o pesoană extrem de calmă și răbdătoare. Le place să se implice, sunt conservatoare și chiar sensibile. În cuplu se dovedesc a fi foarte fideli și atenți cu persoanele de lângă ele. Totodată, sunt recunoscute pentru caracterul puternic de care dau dovadă.