Radio Simplu

Testul care îți spune cât de inteligent ești! Găsește cele 3 chipuri de copii din imagine

GALERIE FOTO (2)

Află dacă ai sau nu un IQ peste medie, prin rezolvarea testului de mai jos!

Acest test de inteligență îți arată cât de vigilent și perspicace ești în a observa chiar și cele mai mici detalii. Tot ceea ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea și să depistezi cele 3 chipuri de copii, care sunt, de fapt, copiii femeii din imagine.

Testul pare complicat la început, însă numai cei cu IQ peste medie își pot da seama unde se ascund cele 3 chipuri de copii. Un lucru important de menționat este că ai la dispoziție doar 8 secunde pentru a găsi soluțiile.

Partea bună este că, de îndată ce vei descoperi un chip, le vei putea găsi cu ușurință și pe celelalte două, pentru că sunt poziționate unele lângă altele.

Ai căutat și nu ai găsit? Iată soluția

În cazul în care nu ai reușit să găsești soluția, mai jos vei găsi o imagine explicativă. Mai exact, cele 3 chipuri de copii se află pe trunchiul copacului care apare în imagine.

Ce sunt testele de inteligență și de ce sunt importante

Testele de inteligență, sub diferite forme, au reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru oameni din cele mai vechi timpuri, pentru a măsura anumiți indicatori de inteligență, pentru a antrena sau dezvolta anumite capacități sau, pur și simplu, pentru a face comparații și a identifica cele mai competente persoane pentru o anumită sarcină.

Astăzi, testele de inteligență vin sub diferite forme, de la cele mai simple la cele mai complexe, și sunt folosite atât în mediul academic, cât și la locul de muncă, în mediile sociale obișnuite sau, pur și simplu, ca distracție. Ele pot măsura potențialul unui individ, iar rezultatele obținute în urma acestor teste pot chiar prezice succesul acestuia în viitor.

Un coeficient de inteligență (IQ) este un număr care reprezintă vârsta mentală a unui individ în comparație cu vârsta sa reală.