Radio Simplu

Testul care îţi ghiceşte gândurile. Durează 1 minut

Alege un număr de la 1 la 9. După ce ai făcut acest pas, înmulţeşte-l cu 9. Dacă ai obţinut un număr format din două cifre, adună-le între ele şi scade 5 din rezultat. Rămâi concentrată, lucrurile încep să se complice!

Numărul obţinut corespunde unei litere din alfabet, urmând principiul: A este 1, B este 2, C este 3 şi tot aşa. Acum trebuie să te gândeşti la o ţară din Europa care începe cu litera respectivă.

Revenim la operaţiuni matematice. La numărul tău final adună 1, apoi gândeşte-te la litera care corespunde acestei cifre. Ar trebui să fie următoarea din alfabet după cea de mai sus. Gândeşte-te la un animal care începe cu această literă.

Ai trecut cu bine de acest test simplu şi amuzant!

Suntem sigure că ai calculat bine şi ai urmat paşii cu atenţie, dar este bine să afli următorul lucru: nu sunt elefanţi în Danemarca!

Acum te poţi juca şi cu mintea prietenilor tăi, pentru că principiul după care funcţionează acest test este simplu: adunarea cifrelor dintr-un multiplu de 9 are întotdeauna ca rezultat 9, aşa că rămâi cu 4 când scazi 5, iar litera din alfabet care îi corespunde este D. Danemarca este singura ţară din Europa care începe cu D şi cei mai mulţi oameni se vor gândi întotdeauna la elefant când vor trebui să aleagă un animal care începe cu litera „e”. Dacă ai ales altceva, felicitări! Înseamnă că tu gândeşti diferit!