Radio Simplu

Test IQ. Doar geniile își dau imediat seama care sunt cei doi frați din această imagine

GALERIE FOTO (2)

Uitați-vă bine la această imagine în care apar trei cupluri. În poza sunt și doi frați. Puteți să vă dați seama despre cine este vorba?

Iată un test de inteligență care vă va pune mintea la contribuție. Doar o minte ascuțită își va da seama imediat cine sunt fratele și sora din imagine.

Acest test IQ este o modalitate distractivă de a-ți verifica nivelul de inteligență pe baza răspunsului la întrebarea legată de imaginea de mai sus. Folosiți-vă raționamentul analitic și logica. Așadar, trebuie să identifici fratele și sora dintre cele trei cupluri din imagine.

Răspunsul corect

Chiar dacă răspunsul nu este unul evident, trebuie să știți că mințile ascuțite pot identifica cei doi frați în doar 12 secunde.

Ei bine, este vorba despre perechea din stânga. Cei doi sunt frați pentru că au câte o șuviță de păr identică.

Ce este un test IQ?

IQ-ul, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru. Iată un test prin care îți poți verifica IQ-ul.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților