Radio Simplu

Test IQ de genii! Găsește diferențele dintre cele 2 imagini în doar 5 secunde

Testele de genul “găsește diferența” reprezintă o modalitate excelentă de a-ți exersa agilitatea mentală. Îți provoacă abilitățile de observare și atenția la detalii, deoarece a spune diferențele dintre două imagini aproape identice nu este o sarcină foarte ușoară. Tu poți găsi diferențele în doar 5 secunde din această imagine?

Găsește diferențele dintre imagini în 5 secunde
În ziua de astăzi, abilitățile mentale puternice sunt mai importante ca niciodată. Jocurile de descoperire a diferențelor sunt o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile de observație și de a stimula abilitățile cognitive.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități distractive de a ucide timpul în timp ce vă exersați și creierul, puzzle-urile de acest fel sunt o modalitate excelentă. Cât de priceput ești în a observa lucrurile? Să aflăm.

Imaginea de mai jos prezintă două imagini identice una lângă alta, în care puteți vedea o familie de trei persoane stând într-un avion. Deși imaginile sunt aproape identice, există 3 diferențe între ele. Le poți găsi pe toate în 5 secunde?

Citește și: Iluzia asta optică îți testează IQ-ul, pe bune. Ai 5 secunde la dispoziție să găsești ceasul stricat din imagine

Ai găsit diferențele în timpul acordat?
Privește foarte atent cele două imagini și vei observa diferențele dintre ele. Timpul tău începe acum. Toate cele bune! Finalizarea cu succes a unui joc “găsește diferențele” vă va ajuta să vă îmbunătățiți memoria și percepția vizuală, precum și capacitatea de concentrare.

Ai reușit să observi toate diferențele din puzzle? Felicitări celor care au reușit să identifice diferențele dintre cele două imagini în timpul alocat.

Dacă nu puteți identifica diferențele, nu vă faceți griji pentru că suntem pe cale să vă oferim soluția acestui test interesant. În acest test de tipul “găsește diferențele” vi s-a cerut să observați 3 diferențe între cele două imagini în 9 secunde. Iată diferențele dintre cele două: