Radio Simplu

Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat: Poți să identifici greșeala din această imagine în 11 secunde?

GALERIE FOTO (2)

Un test de inteligență face furori în rândul internauților din întreaga lume. Ești curios să afli despre ce este vorba? Ei bine, imaginea de mai sus ilustrează un bărbat care se plimbă cu câinele său prin zăpadă. Însă, deși nu pare, acolo se ascunde o greșeală pe care trebuie să o identifici în doar 11 secunde. Dacă reușești ai un IQ foarte mare!

Poți găsi greșeala din imagine în 11 secunde?
Poți reuși doar dacă te uiți cu atenție la imagine. Nu te grăbi să dai repede un răspuns și analizează totul în detaliu, deoarece rezolvarea acestui test de inteligență, pare destul de simplă, dar te asigurăm că nu este.Imaginea în care apare omul și câinele său plimbându-se prin zăpadă conține un detaliu pe care doar cei cu ochi de vultur îl pot observa. Și ca să te ajutăm, îți oferim și un indiciu: greșeala este ascunsă undeva în zăpada din imagine.

Cum poți găsi greșeala din imagine
Așa cum am precizat și mai sus, soluția pentru rezolvarea acestui test de inteligență stă în atenția pe care o oferi chiar și celor mai minuscule detalii, dar și în răbdare. Nu trebuie sa te avânți să dai un răspuns pe loc.

Ai 11 secunde la dispoziție în care poți face acest lucru, așa că analizează puțin ilustrația de mai sus. Atenție, însă! Nu privi mai jos, fiindcă acolo vei regăsi răspunsul corect la problemă. Dacă vrei să îți testezi corect nivelul de inteligență, nu încerca să trișezi, fiindcă tot tu vei avea de pierdut.

Unde se află, de fapt, greșeala din imagine
Ai observat ceva în neregulă în imagine? La început, s-ar putea să crezi că totul este corect. Dar, după câteva momente, s-ar putea să poți identifica adevărata greșeală. Ei bine, în imaginea de mai sus, omul nu lasă nicio urmă în zăpadă, pe când câinele da.

Așadar, greșeala din imagine este că nu există urme de pași ale omului în zăpada depusă pe stradă. Dacă ai rezolvat această problemă în 11 secunde, înseamnă că ai un nivel de IQ extrem de ridicat.