Radio Simplu

Test de inteligență: Acest tânăr e îndrăgostit de una dintre cele 3 femei din imagine. De care? Doar geniile se prind

GALERIE FOTO (2)

Doar geniile răspund corect atunci când sunt întrebați care este femeia de care este îndrăgostit tânărul din imagine! Spor la treabă!

Test de inteligență

Soluția acestui test constă în a observa semnele comune pe care le au fiecare dintre femei în legătură cu bărbatul din imagine. Secretul rezolvării se află mereu în detalii.

Analizând cu atenție cele patru personaje din imagine, veți putea identifica femeia care este îndrăgostită de bărbat. Ați reușit să o identificați?

Soluția

Inconștient, picioarele noastre se îndreaptă către persoana care ne stârnește cel mai mult interesul.

În cazul bărbatului din imagine, femeia numărul 3 este cea care s-a îndrăgostit.

Ce este un test de inteligență?

IQ-ul, cunoscut ca și coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane, concentrându-se pe abilitatea de a folosi informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau a face predicții. Testele IQ încearcă să evalueze aceste abilități prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung, capacitatea de a rezolva puzzle-uri și de a-și aminti informațiile auzite, precum și viteza cu care se întâmplă aceste lucruri. Iată un test prin care poți verifica nivelul tău de inteligență.

Testele IQ au o istorie de peste un secol. Ele au fost inițial create în Franța pentru a identifica elevii care necesitau asistență suplimentară la școală.

Mai târziu, guvernul SUA a utilizat versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Conducătorii militari știau că ar putea fi periculos dacă persoane necalificate ar fi trimise în luptă, așa că au folosit teste pentru a identifica candidații calificați. Prin continuarea acestei practici, armata utilizează încă astfel de teste și în prezent.

Testele IQ servesc unei varietăți de scopuri diferite, conform lui Joel Schneider, un psiholog de la Universitatea de Stat din Illinois. Unele teste sunt concepute pentru a evalua copiii la anumite vârste, în timp ce altele sunt destinate adulților.