Radio Simplu

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a căsătorit. Andra a cântat la petrecere, iar Măruță a prezentat evenimentul

Teodora Becali s-a căsătorit în acest weeekend. Fiica cea mare a lui Gigi Becali, în vârstă de 24 de ani, a avut parte de o nuntă luxoasă, ca-n povești. Evenimentul grandios a avut loc la Palatul Snagov, a fost prezentat de Cătălin Măruță, iar atmosfera a fost întreținută de Andra.

Teodora Becali și Mihai Mincu și-au unit destinele în acest weekend. Fiica lui Gigi Becali a îmbrăcat două rochii de mireasă. Prima rochie, pe care a purtat-o la cununia religioasă, a fost pe modelul rochiilor de prințesă, amplă și cu voal, iar cea de-a doua rochie de mireasă, pe care a îmbrăcat-o la petrecere, a fost pe modelul sirenă, evidentiindu-i formele, însă într-o manieră elegantă și subtilă.

Teodora Becali și Mihai Mincu au avut un tort de nuntă cu 7 etaje. Meniul de nuntă, asemenea programului artistic susținut de Andra, a fost pe măsura unui eveniment despre care s-a vorbit și se va vorbi multă vreme de acum înainte.

Gigi Becali a transmis un mesaj emoționant pentru Mihai Mincu, soțul fiicei sale, Teodora, și ginerele său, urându-i acestuia bun venit în familie: „Mă bucur că Teo a mea s-a căsătorit cu un om de aur. Am trei prințese și acum mai am un prinț.„ – sunt câteva dintre cuvintele pe care Gigi Becali le-a adresat ginerelui său.

Andra, la rândul său, a transmis un mesaj pentru tinerii căsătoriți: „Eu m-am măritat la 23 de ani și de aceea, când sunt invitată de o mireasă foarte tânără mă emotionez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit să fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi specială! Casa de piatră Teodora & Mihai!”