Radio Simplu

„Te credeam o doamnă!” Mirela Vaida a stârnit controverse după ultima ei apariție la TV. Ce i-a deranjat atât de tare pe telespectatori

Mirela Vaida este demolată din cauza Vulpiţei şi a soţului acesteia, Viorel.

Mirela Vaida este demolată din cauza Vulpiţei, pe care a promovat-o intens în emisiunea pe care prezintă, Acees direct. Pe pagina ei de facebook, Vaida a distribuit un material despre audienţele bune ale emisiunii pe care o prezintă. “Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti… Multumim!”, a scris Mirela Vaida. Fanii au taxat-o dur pe Vaida. „Pe alte cazuri nu aveti cum sa faceti audienta decât Vulpita si Viorel. Bravo, felicitari ce sa spun ati ajuns sa faceti vedete niste rasuri de oameni….Păcat ca nu s-a găsit o emisiune adevărata pentru un talent ca tine, dar eu ma bucur ca te vad zilnic la TV”, au reacţionat internauţii.

“Cu invitați ca Viorel și Vulpiţa sunteți penibili! Mirela Vaida, te credeam o doamna!…Sa te mândrești cu asa audienta pe seama proștilor… De râs!…Mirela, promovează oameni de calitate, nu mai vrem circ…Te apreciez ca om, dar emisiunea e praf.. Nu mă uit…Eu nu m-aș lăuda cu așa ceva. Un singur cuvânt: Rușine…Mirela draga mea ai grijă să nu-ți ia Vulpita locul…dacă mai vine mult la emisiune…Promovați ceea ce sunteți, păcat dr emisiune ca sunt atâția oameni amărât ce ați putea ajuta, Simona nu ar fi acceptat circul asta mizerabil,aveam o parere buna despre tine,rusine păcat ca mama ca femeie ca moderator puteai mai mult”, au fost alte mesaje.

“Acesta este respectul vostru fata de telespecatori..Rusine sa va fie, a patra saptamana cu aceasta Vulpita…Dna !Mirela Vaida !Nu doream sa iti scriu dar nu am mai rezistat !Va consideram o doamna respectabila care ai luat de barbat sau invers un ardelean neaos familie buna !Mai terminati cu Viorel si cu Vulpita, va descreditati, prostiti lumea, sunteti ridicoli !Pentru putina audienta va complaceti in ridicol !Chiar nu mai aveti alte subiecte interesante !Prostiti lumea asemenea exemple le dati tinerei generati !Simona, pe care o respect si o astept avea subiecte interesante mai ajuta oameni nevoiasi ! Dar de cand esti tu Mirela este ridicol !Pleaca si lasa-ne, lasa-ne !Esti RIDICOLA !Mai mult nimic !Ai devenit din pacate FOARTE MICA !!!”, a postat un telespectator revoltat.

“Nu ai cum sa doresti a fi mare doamna cu pretentii si sa te mandresti cu asemenea jaf de emisiune si cu aceste audiente. Unde sunt emisiunile d-voastra de alta data? Unde este bunul gust, decenta si profesionalismul d-voastra?”, a scris un alt fan. Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au ajuns în primele pagini ale presei după ce tânăra de 22 de ani a spus că a fost victima unui abuz sexual și că polițiștii îi apără pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit că fata plecase de bunăvoie la întâlnire și că mințise doar pentru ca soțul ei, Viorel, să nu afle despre infidelitatea ei. De atunci și până acum Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești s-au bucurat de o popularitate nesperată. Au apărut seară de seară la televizor și s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în timp ce milioane de oameni îi priveau de acasă.