Radio Simplu

Tatăl Luizei Melencu, declarații șocante: „Femeia în roșu din înregistrare este femeia lui Dincă”

Tatăl Luizei Melencu, prima adolescentă răpită de către Gheorghe Dincă a rupt tăcerea. La aproape cinci luni de când fiica sa a fost răpită, sechestrată și posibil ucisă de către criminalul din Caracal, Claudiu Melencu a dezvăluit ce crede că s-a întâmplat cu fiica sa.

Tatăl îndurerat a vorbit și despre femeia în roșu care apare pe ultima înregistrare cu Luiza și are o ipoteză halucinantă. Bărbatul crede că poate fi soția lui Dincă. În plus, Claudiu Melencu crede că fiica sa trăiește și că a fost dusă la produs.

Cred că a fost luată. Fata nu e moartă, a fost dusă la produs undeva. Altceva nu se poate explica. E un nebun. Un om care nu ştie ce poate face. Ia fetele, le duce, le vinde, ce face cu ele nu ştiu (…) Cred că femeia în roşu (n.r. – care apare pe ultima înregistrare cu Luiza) este deghizată şi este femeia lui Dincă. Aşa după asemănarea pe care o are. La momentul acela acolo era. Deci a trecut fata şi ea era cu ochii după fată”, a declarat tatăl Luizei Melencu în cadrul unui interviu Tv. „Este exclus ca Luiza să fi fost omorâtă”, a mai subliniat tatăl Luizei.

Gheorghe Dincă, reacție incredibilă în fața anchetatorilor: ”Şi care este problema voastră?”

Gheorghe Dincă ar fi avut o reacție incredibilă în fața anchetatorilor. Ce le-a spus criminalul din Caracal.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, ar fi avut o reacție incredibilă în fața anchetatorilor. Întrebat ceva de cei care se ocupă de caz, Gheorghe Dincă ar fi dat dovadă de nepăsare vis-a-vis de ceea ce se întâmplă la locuința lui. Un specialist mimico-gestual a explicat ce ar fi spus bărbatul.

„Anchetatorul l-a întrebat de ce a făcut asta. Nu se înţelege, din păcate, şi la ce a făcut referire. Iar Dincă a răspuns aşa: „Da, este ca voi. Şi care este problema voastră?” a spus interpretul mimico-gestual, pentru observator.tv.

Tonel Pop, noi declarații despre cazul dispariției Luizei Melencu

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, este sigur că soția lui Gheorghe Dincă știe mai multe decât spune anchetatorilor. El a spus de mai multe ori că declarațiile contradictorii ar fi dat-o de gol pe femeie.

Din declarațiile pe care le-a dat soția lui Dincă la întrebările puse de mine, la un moment dat a făcut niște destăinuiri și avem elemente clare că această femeie a șters, a alterat, a distrus probe. Rămâne de văzut dacă cu intenție, fără intenție, din complicitate sau forțată. Lucrurile acestea s-au întâmplat. Luând în considerare ce a spus doamna Dincă, e clar că Luiza, dacă s-a acționat asupra ei cu violență, s-a acționat după ce doamna Dincă a plecat de acolo, ceea ce înseamnă că Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit.(…) Am fost la unul din băieții lui Dincă care a desconspirat-o pe soția lui Dincă, care a spus altceva. A încercat să ascundă faptul că soția lui Dincă a încercat să ascundă faptul că această doamnă s-a întors în Caracal, după ce mințiseră cu toții că ea a plecat și nu s-a mai întors”, a spus Tonel Pop.