Radio Simplu

Tatăl începe să cânte la pian cu bebelușul în brațe

Un cântec de leagăn într-o tonalitate melancolică va fi întotdeauna modalitatea perfectă pentru a aduce somnul cât mai aproape de orice bebeluş. Unii părinţi recurg la metode clasice pentru a-şi adormi pruncii legănându-i cu multă răbdare şi perseverenţă.

Nu este şi cazul acestui tătic, care a găsit soluţia perfectă de a-şi adormi fiul încă de la primele acorduri ale pianului

Originar din Salt Lake City, Utah, muzicianul David Motola a găsit cea mai rapidă metodă de a-l adormi pe băieţelul lui, Samuel, în vârstă de doar 5 luni, cântându-i la pian un cântec de leagăn cu totul special.

Copilul avusese de curând o infecţie la ureche şi acest lucru îl făcea să fie neliniştit seara când trebuia să se culce.

Tatăl a decis să încerce o abordare diferită de a-l linişti pe micuţ, iar faptul că îi putea cânta la pian a fost o idee genială. Băieţelul se simţea în siguranţă la pieptul tatălui său. Nu a trecut decât foarte puţin timp şi bebeluşul a adormit ca un îngeraş.

Nici chiar părinţii micuţului nu s-ar fi aşteptat ca acesta să adoarmă atât de repede, însă faptul că tatăl a interpretat din inima acest cântec de leagăn a avut efectul scontat. „Am creat aranjamentul pe loc, adăugând propriile mele melodii în cântecul de leagăn iniţial. Am fost încântaţi atât eu cât şi soţia mea că totul a mers atât de bine.” – mărturiseşte tatăl micuţului Samuel.