Radio Simplu

Tatăl bogat a vrut să îi dea o lecție fiului său răzgâiat, așa că l-a dus într-un cartier sărac, cu case în paragină. Dar ce li s-a întâmplat acolo I-a distrus. Uite cine a primit de fapt lecția șocantă

Părinții iubitori vor de obicei să ofere copiilor o viață fără griji, dar unii vor să îi învețe și să fie înțelepți. Aceasta a fost și intenția acestui tată bogat care, într-o zi, dorind să-i dea fiului său o lecție pentru a-l face mai recunoscător pentru ce are, l-a dus într-un cartier foarte sărac. Această știre-poveste a fost publicată de site-ul AWM.

Dar tatăl a fost șocat de ce a înțeles fiul din ceea ce a văzut. Iată mesajul, așa cum l-a scris băiatul lui: ,,Am văzut că noi aveam un singur câine, iar ei au patru. Noi avem o piscină de câțiva metri pe când ei au un lac întreg care pare că nu se sfârșește niciodată. Noi avem lampioane de import în grădina noastră, pe când ei au stelele noapte. Prispa noastră ajunge până în grădină, dar ei au tot orizontul. Noi avem o mică bucată de pământ, ei au câmpuri întregi pe care se pot plimba. Noi avem servitori care ne servesc, dar ei îi ajută pe alții. Noi cumpărăm mâncare, dar ei și-o cresc singuri. Noi avem ziduri în jurul proprietății noastre pentru a ne proteja, ei au prieteni care îi apără”.

La sfârșit, tatăl a fost cel care a primit o lecție de viață. Bogăția, bunurile materiale sunt bune, dar nu sunt tot ceea ce contează în viață.