Radio Simplu

Survivor România. Elena Ionescu, despre motivul pentru care este votată de băieți ”Pentru că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe …”

Elena Ionescu și Asiana Peng au fost din nou nominalizare pentru eliminare în ediția de duminică de la Survivor România. Cele două sunt nemulțumite și cred că Grațiela, deși este mai slabă ca ele din punctul de vedere al traseelor, este protejată de băieți.

”Cel mai urât mi se pare că Grațiela, în toată ecuația asta, nu a zis absolut nimic și a încercat cumva să zâmbească și să spună colegilor că asta este, să nu se mai discute despre povestea asta, despre cine alege, cum alege, pentru că nu vrea să fie nimeni influențat, pentru că-i convine ei situația, a spus Elena după ce a aflat că Ana o va nominaliza pee a pentru eliminare.
”Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…) Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat”, a spus Elena Ionescu.

Loading...