Radio Simplu

Surpriză uriașă pentru această chelneriță din Mamaia! Cât a primit Bacșiș la o notă de 69.5 lei:

Sezonul estival se apropie de sfîrşit, iar toţi românii se înghesuie pe plajele de pe litoralul românesc. Luna august este considerată vîrful sezonului estival, iar cei care muncesc pe litoral speră să îşi rotunjească salariile.

Mii de ospătari, barmani şi bucătari au încercat să le satisfacă turiştilor toate poftele, toate acestea pentru a intra unui bacşiş mare.

Dan, un ospătar în vârstă de 26 de ani care lucrează la o terasă din Mamaia, a dezvăluit că cel mai mare bacşiş pe care l-a primit în această vară a fost de 70 de lei. „Când e nevoie se lucrează destul de mult şi se cîştigă şi bine. Cu tot cu tips, pe lună, undeva la 50 de milioane poate, poate un pic mai bine”.

De partea cealaltă, Iulia susţine că salariul ei nu depăşeşte 1.500 de lei şi se plînge de bacşişul primit la o notă de 69,5 de lei.

„Nota 69,5, 70 de lei, bacşiş de 50 de bani. Românii sînt mai darnici, eu cred pentru că în străinătate fiind inclus tips-ul mulţi nu lasă crezînd că nouă ne revine din ceea ce plăteşte el”, a spus Iulia.

Sursa: Fanatik.ro