Radio Simplu

SURPRIZĂ! OANA ROMAN ȘI MARIUS ELISEI, DIN NOU ÎMPREUNĂ LA ÎNCEPUT DE 2020

GALERIE FOTO (2)

Anunțul separării dintre Oana Roman și Marius Elisei i-a luat pe mulți pe nepregătite, iar Oana a ținut, la momentul respectiv, să facă unele precizări esențiale. A scris în mediul online că nu a specificat nimic în legătură cu un eventual divorț, iar admiratorii cuplului s-au gândit, imediat, că este vorba doar despre o separare menită a pune ”ordine” în urma unor sincope din trecut.

Oana Roman a plecat la munte, împreună cu fetița, numai că alături de ele se află și… Marius Elisei. Oana transmisese, în momentul separării, că dorește ca relația ”de părinți” să funcționeze în continuare, tocmai pentru ca micuța să nu sufere. Și iată că totul se desfășoară conform unui scenariu anticipat, familia fiind reunită pentru ca fetița lor să aibă aproape ambii părinți. Bineînțeles, întrebarea care se află, acum, pe buzele tuturor, este dacă Oana și Marius vor reveni la sentimente mai bune, unul față de celălalt, cu atât mai mult cu cât ”niciodată nu trebuie să spui… niciodată”.

Oana Roman, în vacanță la munte. Vedete este alături de fetiță și de… Marius Elisei.
Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei a gătit
Pasionat de gătit, Marius Elisei a postat pe contul de Instagram o poză cu preparatele de Crăciun, sarmalele, fix de pe foc. ”Am făcut și sarmalele… Crăciun fericit vă doresc….????????????????”, a scris Marius la descrierea pozei. Reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară, iar mesajul pe care ea i l-a transmis lui Marius i-a pus pe mulți pe gânduri. ”Deja?????Wow! Ce harnici ați fost!????????????????❤️????”, a comentat Oana la postarea lui Marius.

Bineînțeles, toți cei care îi urmăresc pe Oana și pe Marius au presupus că aceștia vor fi împreună de sărbători, și pentru ca fetița lor să se simtă cât mai bine, alături de părinți, dar – poate – și pentru a reconsidera unele greșeli ale trecutului. Ceea ce, după cum constatăm, s-a și întâmplat.