Radio Simplu

Surpriză! Cine este și ce afaceri are soțul Vlăduței Lupău, noua senzație a Youtube-ului românesc:

Mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada vie că folclorul românesc este dus mai departe de generaţia tânără a acestei țări. La doar 28 de ani, cântăreața de muzică populară este noua senzație a Youtube-ului românesc, fiind cunoscută și ascultată atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de patru ani, iar anii de muncă o recompensează acum pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, pentru a-și vedea visul cu ochii. Pe lângă muzică, Vlăduţa este şi medic veterinar, păstrând astfel tradiţia din familie.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine. Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!”, declara artista pentru cluju.ro.

Vlăduța Lupău are succes nu doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj, căruia i-a devenit soție la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an.

Ceremonia a avut loc într-o pădure, iar ornamentele albe au creat o atmosferă feerică, de poveste. Mireasa a purtat o salopetă albă cu aplicații din perle și pene, iar romantismul evenimentului a fost completat de porumbeii eliberați în văzduh de proaspeții însurăței. Nașii celor doi au fost cântăreața de muzică populară Olguța Berbec și soțul său, saxofonistul Remus Novac.

„Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus despre soția lui.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, spunea Vlăduța Lupău.

Adrian Rus și-a cerut iubita în căsătorie, pe cunoscuta artistă de muzică populară, Vlăduța Lupău, cu ajutorul poliției rutiere. Cântăreața cobora pe Calea Turzii și a fost oprită de agenții de circulație, la cererea lui Adi Rus. Aceștia au ”șicanat-o” pe Vlăduța cu întrebări, la 3.00 dimineața. ”Au ajuns să îmi ceară trusa medicală. Mă duc la portbagaj să caut trusa medicală și apoi m-am uitat în spate și l-am văzut cu un buchet de flori și un inel”, a spus Vlăduța Lupău.

Citeste si Averea fabuloasă a medicului Mihai Lucan. Câştiga un milion de euro în fiecare an din transplanturi preferențiale. Procurorii DIICOT îl acuză că…
Cine este Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău
Adrian Rus e unul dintre fiii lui Toma Rus, fostul chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în decembrie 2006.

Adrian Rus, în prezent portar de rezervă la CFR Cluj, a devenit cunoscut mai degrabă grație scandalurilor în care a fost implicat. În 2015, sportivul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse, împreună cu fratele său, Ionuț Rus.