Radio Simplu

Sunteţi împreună dar nu mai e ca înainte? – 6 lucruri de care aveți nevoie ca să vă iubiți din nou ca pe vremuri

Atunci când te îndrăgosteşti, totul pare posibil şi crezi că veţi fi nedespărţiţi. Cu trecerea timpului, sunteţi încă împreună, dar lucrurile între voi s-au răcit. Citeşte articolul în continuare pentru a vedea ce soluţii există:

1. Două persoane care au foarte puţine lucruri în comun îşi fac iluzii degeaba dacă au impresia că relaţia lor va fi una îndelungată şi lipsită de conflicte. Dacă nu aveţi lucruri în comun, trebuie să creaţi unele, ca dovadă a iubirii pe care vi-o purtaţi.

Nu poţi avea niciodată o relaţie stabilă cu o persoană cu care nu eşti compatibil.

2. O relaţie armonioasă este una în care partenerii se complementează unul pe celălalt şi se ceartă rar sau deloc. Deşi sună ca un clişeu, lucrurile nu sunt întâmplătoare şi două persoane ajung să rămână împreună numai dacă aşa trebuie să fie lucrurile.

E important să îţi dai seama încă de la început dacă vă înţelegeţi şi nu vă ţine împreună doar pasiunea sau sentimentul de vinovăţie.

3. Atunci când iubeşti cu adevărat e normal să simţi admiraţie faţă de perechea ta, pentru felul în care te iubeşte, pentru ea ca persoană şi pentru realizările sale trecute şi chiar viitoare. Te pune pe gânduri atunci când nu eşti de acord cu acţiunile perechii tale şi nici nu găseşti nimic de admirat la ea.

4. Piatra de temelie a unei relaţii reuşite este respectul reciproc. Dacă îţi doreşti o relaţie reuşită cu partenerul tău trebuie să învăţaţi să vă respectaţi unul pe celălalt, să vă respectaţi pasiunile, ideile, realizările şi visurile.

Dacă ai sentimente negative faţă de perechea ta şi nu reuşeşti să respecţi persoana respectivă probabil nu vă este dat să fiţi împreună.

5. Dacă nu aveţi încredere în partener e bine să nu laşi relaţia voastră să avanseze. Dacă simţi că nu te poţi încrede în partenerul tău din cauza unor probleme amoroase de dinainte sau dacă te simţi nesigur în privinţa partenerului decide dacă veţi fi sau nu fericiţi împreună.

6. E posibil ca unul sau ambii parteneri să nu reuşească să îşi exprime deschis sentimentele. Există oameni care nu îşi doresc relaţii stabile pentru că nu îi încântă idea de a-şi lua un angajament.

Dacă sunteţi incompatibili din acest punct de vedere nu aveţi clar un viitor asigurat împreună.