Radio Simplu

Sunt 25 de ani diferență între ei, însă cuplul lor a rezistat. Cum a cucerit-o Michael Douglas pe Catherine Zeta-Jones?

Au un mariaj fericit de mai bine de 23 de ani și sunt părinții a doi copii frumoși și realizați. Ani ce-au trecut n-au fost lipsiți de suișuri și coborâșuri, însă Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au reușit mereu să lase totul deoparte și să meargă înainte, împreună. Cum a început totul?

Totul a avut loc acum 23 de ani, pe când actrița era la început de drum, în timp ce Michael Douglas era deja un nume sonor în Cetatea Filmului. După cum povestea Catherine într-un interviu, soțul ei a fost cel care a făcut primul pas: ”Ne-am văzut, în 1996, la Deauville Film Festival. Mi s-a spus că Michael Douglas vrea să mă întâlnească. Eram puţin emoţionată, căci nu ştiam de ce vrea să mă cunoască. Culmea e că m-am întâlnit, din întâmplare, pe lobby-ul hotelului lui şi a trecut fix pe lângă mine. Îmi amintesc că i-am spus fratelui meu, care era acolo la acea vreme: <<Se pare că nu era aşa de nerăbdător să mă cunoască, căci tocmai a trecut pe lângă mine şi nici măcar nu şi-a dat seama că sunt eu>>”, povestea celebra actriţă despre primul contact cu cel care avea să-i devină soţ.

În cele din urmă, o întâlnire între ei a avut loc în casa co-starului actriței, Antonio Banderas, și-a soției acestuia, Melania Griffith. Michael le-a rugat pe gazde să-l așeze lângă focoasa actriță, pentru a putea petrece noaptea cu ea: ”El i-a rugat politicos să fie aşezat lângă mine la o masă foarte lungă, după premiera Zorro”, îşi aminteşte Catherine. Și Douglas își amintește această întâlnire, comentând că a fost ocazia în care i-a spus actriței că va fi tatăl copiilor ei: ”După o oră şi jumătate de discuţii i-am zis <<Ştii, eu o să fiu tatăl copiilor tăi>>.