Radio Simplu

Ce sumă colosală a primit Vulpiţa de la concurenţă? Te ia ameţeala când citeşti cifrele

Zilele în care apar la Antena 1 par numărate pentru celebrele personaje vasluiene Vulpiţa şi Viorel. O ofertă financiară de ultimă oră îi poate deturna pe cei doi din platoul emisiunii „Acces direct” de la Antena 1.

Iniţiatorul ofertei este un alt personaj celebru în showbiz-ul din România, Leo de la Strehaia. Acesta a încercat în urmă cu doar câteva zile să-i tenteze pe Viorel şi Vulpiţa, dar se pare că fără succes.

Pentru a fi şi mai convingător, Leo de la Strehaia a ademenit starurile de la Antena 1 cu o sumă ameţitoare: un miliard de lei, conform wowbiz.ro.

„Le fac azi o propunere, fermă, lui Viorel și Vulpiței, să vină, să semneze cu mine și să filmeze cu mine timp de două luni. Le fac contract, le pun un miliard pe masă.

Le dau un miliard de lei, cash, doar să lucreze cu mine, să nu se mai ducă la tv”, a precizat Leo de la Strehaia.

Conform sursei citate, se pare că în afacere se implică inclusiv mama lui Leo de la Strehaia, celebra Patroana: „Eu aud tot…

Am auzit că Viorel al Vulpița deja vorbesc cu Anca… E frumos așa ceva? Cică a și fost deja, într-o zi, la București.

Anca a zis că se duce la control la silicoane, dar ea s-a întâlnit cu el. A stat cu el în București, a vorbit cu el…”, a spus mama lui Leo de la Strehaia.

În acest context rămâne de văzut dacă producătorii emisiunii „Acces direct” de la Antena 1 vor lua măsuri menite să descurajeze orice tentativă prin care concurenţa i-ar putea deturna pe Viorel şi Vulpiţa.

Sursa:Evz.ro