Radio Simplu

Suma enormă pe care o primește Gabriela Cristea de la Antene pentru reality show-ul Miresa. Dar tot vrea un salariu mai mare

Gabriela Cristea se bucură de un succes imens pe plan profesional și nu numai. Formează un cuplu de ani buni cu Tavi Clonda, are două fetițe, iar recent și-a achiziționat și o vilă de lux de peste 200.000 de euro.

Vedeta de la Antena Stars nu uită nici de timpul ei liber. Constant, Gabriela Cristea și Tavi Clonda călătoresc și au niciun motiv să se plângă. De asemenea, cuplul le face și poftele celor mici, după cum povestea aceasta.

Chiar vedeta recunoștea la un moment dat, că din punct de vedere financiar este împlinită. Deși se bucură de o avere precum cea a lui Ion Țiriac, iată că Gabriela Cristea povestește că își permite câteva excentrități pe care le dorește în orice moment.

”Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici «excentricități» dacă mi le doresc”, mărturisea vedeta de la Antena Stars la un moment dat.

Cât a ajuns să încaseze Gabriela Cristea la Antena Stars
Și Gabriela Cristea chiar nu are motive să se plângă. Zvonurile spun că în perioada în care lucra la Kanal D, vedeta încasa lunar nu mai puțin de 20.000 de euro pentru emisiunea pe care o prezenta.

Și cei de la Antena Stars sunt cât se poate de generoși. Deși în esență salariul Gabrielei Cristea este unul confidențial, cele mai multe zvonuri spun că vedeta ar câștiga nu mai puțin de 10.000 de euro lunar pentru job-ul de prezentatoare tv, o sumă la care unii doar visează.

Să nu uităm că Gabriela Cristea are o experiență vastă în televiziune. De-al lungul anilor, vedeta a prezentat mai multe emisiuni precum Magic Taxi, Noră pentru mama, dar și Draga mea prietenă, apreciate de publicul larg.