Radio Simplu

Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fetița pe care o are cu Andreea Marin

Ștefan Bănică a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiica sa Violeta. Artistul și Andreea Marin au avut un mariaj frumos, care însă s-a încheiat. Din dragostea celor doi a rezultat Violeta, fetița pe care Bănică Jr. o ia cu el peste tot.

Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu fetița pe care o are cu Andreea Marin
Ștefan Bănică a ținut să precizeze că are o relație foarte bună cu fiica lui și a ales să nu o expună la tv. Dacă nu apar pe micul ecran sau în primele pagini ale ziarelor, nu înseamnă că fetița nu este iubită de tatăl ei. Și Andreea Marin a precizat în numeroase rânduri că nu își dorește ca fiica ei să fie subiect de presă și că vrea să o țină departe de public.

„Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea. Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun” a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

El a precizat și că este extrem de prezent în viața fiicei sale și nu ratează niciun eveniment deosebit. Violeta are parte de toată atenția tatălui ei și se simte foarte bine în prezența lui.

„Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent. Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a mai declarat Ştefan Bănică Jr. într-o emisiune TV.