Radio Simplu

SPEAK A UMILIT-O PE ȘTEFANIA LA ASIA EXPRESS: „EȘTI…” CUM A JIGNIT-O CÂNTĂREȚUL PE IUBITA LUI LA SHOW-UL DE LA ANTENA 1

Show-ul ”Asia Express” continuă pe aceleași coordonate tensionate, fie că e vorba despre provocările pe care le lansează competiție, motiv pentru care participanții trebuie să dea totul, fie că apar momente în care partenerii din echipă ajung să se rățoiască unul la celălalt. Așa s-a întâmplat cu Speak și Ștefania, iar cearta dintre cei doi a fost chiar ”înflăcărată” în unele momente.

Faptul că erau penultimii în cursă a încins spiritele și, aflați pe stradă, cei doi au început să se certe. Iar replicile jignitoare nu au lipsit, de la ironiile inițiale ajungându-se la umilințe… televizate. Până la urmă, atmosfera a revenit la normalitate, însă au existat momente în care partenerii erau să se ia la bătaie.

Ştefania: Nu suntem ultimii, suntem penultimii.
Speak: Hai să mergem, lasă astea! Gata, vrei să-ţi car eu ăsta?
Ştefania: În loc să-mi *** starea, fii ăla care nu mi-o ****, pentru că tu când ai starea nasoală, eu tac şi sunt lângă tine, e ok!
Speak: Dar fă-te măh de c***t dacă vrei…
Ştefania: Tot eu, boss, tot eu mă fac de c***t. Încearcă să fii cu mine, dacă eu sunt leşinată.
Speak: Ce să-ţi fac? Ce să-ţi fac? Eşti nebună la cap? Ce să-ţi fac eu ţie? O să fie bine? N-o să fie bine… Şi eu sunt obosit, nici eu n-am chef.
Ştefania: Dar tu, de când am plecat de acasă, eşti obosit.
Speak: Dar nu înţeleg… care e poblema ta? Ce p**a mea, mă tragi la răspundere de când sunt obosit?
Ştefania: Boss, mă iau nervii, de-ţi dau cu ochelarii ăştia în cap. Gata, lasă-mă, că mă enervezi!

”Au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar”
Speak și Ștefania au oferit câteva detalii despre experiența trăită la ”Asia Express”, spunând că nu și-ar fi imaginat niciodată cât de greu le va fi să se cazeze undeva, cu atât mai mult cu cât – la filipinezi – ”baia e pe ultimul loc”.

“În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak. La fel ca și celelalte echipe și cei doi au un top al celor mai dificile lucruri pe care trebuie să le facă aici. “Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”, au povestit cei doi. La nivel de mâncare, nu se plâng de gust, dar sunt reticenți când vine vorba de ciudățenii. “Mâncarea lor e bună, am încercat niște mațe la grătar, dar nu am putut nici măcar să gustam sângele… au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar”.