Radio Simplu

Soțul are o amantă dar răzbunarea nevestei l-a lovit de nicăieri și l-a făcut să regrete totul: „Soțului meu iubit: înainte să te întorci din călătoria ta în străinătate, am vrut să te anunț despre un mic accident avut la…” Ce a făcut femeia:

GALERIE FOTO (3)

Cui pe cui se scoate, se spune, iar această soție a decis să plătească soțului ei cu aceeași monedă atunci când și-a dat seama că este înșelată.

Soțul a fost prins cu minciuna și primește o scrisoare neașteptată de la soția lui care a dovedit și inteligență și creativitate în răzbunarea ei, povestea de față este un exemplu extraordinar despre ,,a plăti cu aceeași monedă”, ba chiar cu vârf și îndesat!

Are toate elementele unei povești bune: dramă, răzbunare, răsturnare de situație reală… Plus că ultimul rând al scrisorii m-a făcut să râd în hohote de unul singur! Te va binedispune cu siguranță în această zi plictisitoare de toamnă, așa că simte-te liber să râzi și să dai mai departe buna dispoziție.

Iată scrisoarea soției:

,,Soțului meu iubit,

Înainte să te întorci din călătoria ta în străinătate am vrut doar să te anunț despre un mic accident pe care l-am avut cu camioneta, atunci când am ieșit pe aleea din fața casei. Din fericire nu a fost nimic grav, nu m-am rănit, așa că, te rog, nu-ți face griji pentru mine.

Veneam acasă de la supermarket, ș,i când am intrat pe alee, am apăsat din greșeală accelerația în loc de frână. Ușa de la garaj e ușor îndoită, dar camioneta, din fericire, s-a oprit, atunci când a intrat în mașina ta.

Îmi pare tare rău, dar știu că tu, cu personalitatea ta și cu inima ta blândă, mă vei ierta. Știi cât de mult te iubesc și țin la tine, dragul meu. Vezi că ți-am trimis și o poză, doar pentru tine.

De-abia aștept să te țin în brațe iar.

Soția ta iubitoare.

P.S. Te-a sunat prietena, voia să vorbească cu tine.”