Radio Simplu

Sotul a parasit-o, insa a gasit puterea sa mearga mai departe

Riona Kelly, o femeie in varsta de 37 de ani din Halifax, West Yorkshire, a fost parasita de sot in urma unui accident teribil care a lasat-o imobilizata intr-un scaun cu rotile.

Mama a patru copii, Riona nu a renuntat sa lupte si a facut eforturi supraomenesti pentru a putea merge din nou. Cu ajutorul antrenorului sau personal, femeia a reusit sa faca primii pasi la doar opt saptamani de la accident, in ciuda faptului ca medicii nu ii dadusera prea multe sanse. In plus, intre cei doi s-a legat o frumoasa poveste de dragoste care poate fi o lectie de viata pentru oricine.

„Uitandu-ma inapoi, sa trec prin toate aceste lucruri a fost cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut intampla”, a marturisit femeia pentru dailymail.co.uk

Cu toate ca a fost acuzat ca si-a abandonat sotia in cel mai dificil moment din viata ei, Richard sustine ca i-a spus despre divort inainte de teribila intamplare. In plus barbatul spune ca a vizitat-o in timp ce era in spital si s-a ocupat de copii in lipsa acesteia.

O mamă paralizată susține că după ce a fost părăsită de soțul ei în timp ce se afla încă în patul de spital, la cinci zile după ce a suferit un accident vascular cerebral, și-a regăsit liniștea alături de antrenorul personal care a ajutat-o să meargă din nou.

Riona Kelly, în vârstă de 37 de ani, a rămas paralizată de la talie în jos după un accident vascular cerebral, iar medicii i-au spus că nu-și va mai putea folosi vreodată picioarele la capacitate maximă. Kelly a povestit pentru dailymail.com că soțul ei, cu care era împreună de 14 ani, a cerut divorțul imediat după accidentul din martie 2015.

Kelly, din Halifax, West Yorkshire, a depășit însă granițele medicinei și acum se bucură de viață alături de fostul jucător de rugby Keith Mason, în vârstă de 35 de ani.

Mama lui Leighanra, în vârstă de 16 ani, Caleb, 11, Izabela, 9 și Logan, 5, a făcut primii pași la doar opt săptămâni după accident și și-a găsit fericirea cu Keith, care are o fiică Kalani, 5 ani, dintr-o relație anterioară.

„După ce mi-a cerut divorțul, am rămas complet singură. În acel moment m-am gândit să renunț, dar știam că trebuie să fiu tare pentru copiii mei și atunci când am făcut primii pași, mi s-a părut uimitor. Am postat un mesaj pe Facebook în ianuarie anul trecut, căutând un antrenor personal care să mă ajute și unii prieteni mi-au sugerat să iau legătura cu Keith.

După sesiunile noastre, Keith și cu mine am păstrat legătura, mă întreba cum mergeam și relația noastră a înflorit de acolo. Acum suntem împreună de 11 luni, copiii îi plac foarte mult și, în sfârșit, simt că trăiesc viața pe care o merit”, a declarat Kelly.

„Privind în urmă, am fost nefericită în căsnicia mea, dar am construit o viață împreună și am avut responsabilități. A fost momentul în care aveam nevoie cel mai mult de soțul meu… Privind înapoi, să trec prin ceea ce am trecut a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a mai spus aceasta.