Radio Simplu

Soția lui Mirel Rădoi a comis-o din nou. Nu a avut nicio reținere: ce a mai făcut în București

GALERIE FOTO (2)

Soția lui Mirel Rădoi a comis-o din nou și de data asta nu a mai avut nicio reținere. Soția celebrului selecționar al României o blocat circulația pe un întreg bulevard, pentru a-și cumpăra câteva produse de înfrumusețare.

Viviana Rădoi a blocat circulația în București pentru a-și cumpăra câteva produse de înfrumusețare
Viviana Rădoi, soția lui Mirel Rădoi, și-a câștigat un nume în showbizul românesc, scrie spynews.ro. Doamna selecționerului României este o prezență inedită de fiecare dată când vine vorba despre frumusețe. Când vine vorba despre pripriile nevoi, nu mai contează nimic pentru soția celebrului fotbalist.Astfel, paparazii au prins-o în fapt pe frumoasa blondă.

Astfel, soția lui Mirel Rădoi a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-un magazin pentru produse de înfrumusețare din Capitală. Îmbrăcată într-un trening și cu părul prins, Viviana Rădoi a ieșit cu câteva produse în mână.

A purtat mască de protecție, dar a blocat circulația
Frumoasa blondă a respectat regulile impuse de către autorități și a pyrtat mască de protecție, nimic de zis. Numai că soția celebrului fotbalist și-a lăsat mașina în mijlocul drumului, pe avarii

Viviana și Mirel Rădoi sunt împreună de 19 ani și se iubesc la fel deintens ca la început. Cei doi s-au cununat civil în anul 2001, iar în 2009, la distanță de 8 ani, și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu.

Mirel Rădoi, acuzații grave făcute de un suporter al lui Al Hilal
De curând, selecționerului României i s-au adus acuzații grave, după ce acesta ar fi lovit un motociclist cu mașina. Fostul fotbalist a fost salvat de soția sa, Viviana. Aceasta a depus mărturie în favoarea acestuia, astfel Mirel Rădoi scăpând de acuzații.

Dezvăluirile despre accidentul în care Mirel Rădoi ar fi lovit un motociclist cu mașina au fost făcute într-o carte dedicată lui. Cartea „The Leader”, este dedicată fostului tobalist de Abdullah al Hajere, un fan al clubului de fotbal Al Hilal, acolo unde Mirel Rădoi a fost antrenor. Cartea prezintă adevărat față a lui Mirel Rădoi în lupta pentru reușită.

Cum a scăpat Mirel Rădoi după ce a lovit un motociclist cu mașina
„A fost acuzat că a lovit un vecin la Severin, apoi că a dat cu Porsche-ul său peste un motociclist, accidentându-l. A scăpat, ulterior, de ambele acuzaţii. Actuala soţie şi alţi martori au depus mărturie în favoarea lui”, precizează fanul lui Al-Hilal în cartea sa.

Mirel Rădoi a fost numit selecționer al naționalei în locul lui Cosmin Contra, actual antrenor al celor de la clubul Dinamo. România a disputat deja două meciuri în Liga Națiunilor cu Mirel Rădoi pe banca tehnică, iar bilanțul este unul pozitiv. Tricolorii au remizat pe Arena Națională cu Irlanda de Nord (scor 1-1), dar s-au impus apoi la Klagenfurt, în fața Austriei, cu scorul de 3-2. Astfel, România a devenit lider în grupa din care mai face parte.